רגע של מחשבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

רובכן אולי לא זוכרות אותי... הייתי פעילה בפורום לפני שנתיים בערך.....
    בשלהי הניסיונות להרות בפעם השנייה שלקחו המון המון זמן !

היום אני חובקת בת מדהימה בת שלושה שבועות, ההמתנה שווה הכל
    ובכל זאת רציתי לשתף ולשמוע מבנות נוספות אם התחושות שלי הן בסדר, לגיטימיות..... אם מישהי מזדהה.... אין ספק שזה יעזור להשקיט מעט את המצפון

הנושא הזה של הריון ולידה, טבעי ככל שיהיה... לא בא אצלי בקלות (בלשון המעטה)
    לא כך חלמתי כשדמיינתי את עצמי אישה נשואה, מנסה להרות ואמא...
    נכון שהתוצאה הסופית היא זו שחשובה והדרך כבר לא כל כך רלוונטית אבל לא מרפות ממני המחשבות על כל הדרך הארוכה הזו שעברתי - כל הזריקות, הטיפולים, ההמתנות, האכזבות .... מרגישה שזה פוגע בנשיות שלי, מרגישה קצת "פצועה" במובן הרגשי כמובן... שאני לא כמו אותן נשים שאצלן זה מהר, טבעי.... התחושות האלה לא מרפות וממש מעיבות על האושר שלי

אולי בגלל שהכל עוד כל כך טרי ?
    אולי בגלל שכבר מטרידה אותי המחשבה על הפעם הבאה ?
    או שהתחושות האלו יהיו שם לעד ?
7 תגובות
עמוד 1
  • זה כ"כ אינדיבידואלי לכל אשה.....
    אני לא מתחברת לזה,
    ולדעתי הכל בראש - אל תכניסי לעצמך מחשבות כאלו, חבל ומיותר!!
    עברת סבל ודרך ארוכה,
    יש לך תינוקת,
    את אמא,
    איזה "פצועה" ואיזה נעליים?? סלחי לי על הבוטות כן?
    מה זה משנה אם לאחת לקח חודש ולך הרבה יותר?
    בסוף יש לך תינוקת קטנטנה ומדהימה, ואנחנו עושות הכל בשביל הקטנים האלו, לא משנה באיזו דרך זה קרה...
    ברכי על מזלך ואל תתעסקי במה שעברת.
    ואם תצטרכי לעבור את זה שוב- לא תמיד זה כ"כ ארוך כמו בהתחלה, כבר יש ניסיון איתך, יודעים מה עשה את העבודה בסוף....
  • היי חמודה..אכן איפה שהו חשבתי פעם כמוך וגם עכשו קשה לי לשמוע מחברות שהן בהריון ועוד על החודש הראשון ישר נקלטו..ויש לי חברה שבהריון כרגע מפיספוס של בעלה..אכן זה פוגע ומכשיל אותנו כנשים אבל תסתכלי על החצי כוס המלאה יש לך בת קטנטונת שלה את צריכה לה**** כרגע את חייך..גם לי יש ילדה בת שנתיים והיא גם אצלי מטיפולים..היא העולם שלי בשבילה אני מוכנה גם למות.., ופשושה זה ממש לא נכון שאותו טיפול שעבד פעם שעברה יעבוד שוב , הנה חי אותי לדוגמא לפני חודש עשו לי את אותו הפרוטוקול שהיה לי עם הבת שלי ולא הצליח כלום..פשוט כול אחת והזמן שלה..
  • אני ממש לא מרגישה ככה ...
    כמו שכבתבת התוצאה הסופית היא זו שחשובה
    וכל אחד בחיים עובר דברים האחד פרנסה וכו'
    ואנחנו בפוריות , זה מה שקיבלתי מהקב"ה
    ואני חיה באמונה שזה מה שאני צריכה לעבור בחיים
    והדרך שעברתי ושאני עוברת כרגע קשה אבל הוצאה המדהימה שווה ביותר

אולי הכל טרי אצלך .. אל תחשבי הרבה
    תהני מהאוצר שיש לך
    ואת הכי אמא בעולם

• היי קרין, (לא "מכירה" אותי ..)

קראתי מה שרשמת כתגובה ואני כ"כ מקנאה בך שזוהי הגישה שלך וככה את לוקחת דברים.
    רקע קטן: אני בת 30 עם 2 ילדים,נקלטו בקלות..ועכשיו בניסיון ה-3 אנחנו מנסים כבר למעלה מחצי שנה,זה מתיש אותי ברמות שאת לא מבינה ומה שעצוב שאני לא מצילחה להרים את עצמי ולהיות עם מצב רוח למשך הרבה זמן.ולראות את הדברים באור חיובי כמו שהרבה כן מצליחות...
    אני באמת עושה עבודה ענקית עם עצמי ומנסה להחדיר חיוביות למחשבות שלי ולגישה אבל בפועל אני מרגישה שאני נכשלת אופפפ אני באמת כבר מיואשת מעצמי.
    בנוסף בעבודה זאת שאני שעובדת איתה בהריון כך שכל היום בלי לרצות להתעסק בזה אני בזה.
    אני אומרת לעצמי יש לך 2 ילדים תרגעי וכו אבל לא באמת נרגעת...
    סתם פרקתי פה כי אני מרגישה שאני מתפוצצת לפעמים מרוב תסכול ולא בא לי לדבר על זה עם אף אחד יותר מדי...

סליחה על החפירה...
    elya

• אני מניחה שאת מרגישה כך בגלל שזה עוד טרי..
    אני ילדתי ילד לאחר הרבה ניסיונות ולא לקחתי את הזמן שעבר והדרך הקשה בתור משהו שלילי.
    להיפך, אני חושבת שהעובדה שלנו טיפה יותר קשה מלאחרות גורם לנו להעריך יותר את ההריון שמגיע ואת הפלא הקטן שיוצא אח"כ.
    את תראי עוד מעט שיעבור קצת זמן לא תחשבי על הדרך שעברת תהני מהקטנה שלך כמו שאמרת "ההמתנה שווה הכל"..
    אני לא חושבת שאני פחות נשית להיפך אני חושבת שהעובדה שאנחנו עוברות טיפולים קשים, אכזבות, חלקנו לצערנו גם הפלות ועדיין לא מתייאשות וממשיכות לנסות הופכת אותנו ליותר נשיות ומראה את החוזק שלנו ואת הצורך החזק שבוער בנו להיות אמא.
    אני רואה בדיעבד את הקשיים כ"אותות גבורה" שלי
  • היי לך

יש לך 2 ילדים זה כבר פלוס ענקי
    צריך להיסתכל על מה שיש
    וזו עבודה עצמית אך ורק שלך
    יש לי ילדה אחת ב"ה מטיפולים ובאמת שאני כל יום
    אומרת תודה בורא עולם על הילדה הזו
    בקיצור כנראה שאת צריכה קצת עבודה עצמית
    לחזק את עצמך . ואת מה שיש לך
    ויש לך המון ... לא משנה באיזה דרך יש לך את זה

בהצלחה
  • לדעתי זה בגלל שאת ממש אחרי לידה וההורמונים עדיין מציפים
    גם לי 2 ההריונות לא באו בקלות, אני זוכרת שבעלי ואני עוד היינו משחזרים את ימי הטיפולים וחוסר הוודאות, כי זו באמת סוג של פגיעה רגשית שקשה להשתחרר ממנה
    אבל אני מעדיפה כמובן להסתכל על 2 האוצרות שלי (בבית ובבטן...) ולראות ולהעריך את הנס הזה שקרה, במקום לשקוע בעבר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה