המסע אחר הקטטר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נשמע סיפור מעניין? אז ככה...
    כבר בערך שבוע+/- אני מתאמצת בבוקר כדי להתרוקן (פיפי), הייתי צריכה ללחוץ כדי שהפיפי יצא... לפעמים הוא היה יוצא כמו דליפה לאט לאט.... וככה זה היה רק בפיפי של הבוקר, במשך היום היה יוצא רגיל.
    מעבר לזה- כשהייתי לוחצת לפיפי, היה כואב לי במקביל בפי הטבעת, בחלק העליון.
    כמו טיפשה (בעצם, למה "כמו"!?) משכתי את זה ולא הלכתי להבדק.

היום בבוקר התעוררתי ב-6:00 בגלל שהייתי צריכה דחוף פיפי, והוא לא יוצא!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

18 תגובות
עמוד 1
  • וואו מאמי אין לי מושג לעולם לא שמעתי דבר כזה אבל אני מחזיקה לך אצבעות שמחר בבוקר תעשי המווווווווון פיפי בכיף והנאה!!!
  • לא ניתקלתי בזה אבל שאלה לי אליך

את שותה מספיק?

שימי לך בקבוק מיים קבוע ליידך תעקבי כמה את שותה אולי זה יפתור את הבעיה

בהצלחה ממי

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• מקווה שזה יעבור ולא יחזור שנית

• אוי נשמע יותר גרוע מהיום המסריח שהיה לי אתמול
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • איזה סיוט!!!!
    מאיפה זה בא פתאום????
  • זה נשמע נוראי
  • ואהוו ממש סיוט, לא מכירה מקרה דומה.
    מה הרופא אמר למה זה קורה?
    איך את הבוקר?
  • קורה לי. מכירה את ההרגשה של חוסר יכולת להתרוקן סופית.
    אמנם לא ברמה הזו שתיארת, אבל זה בהחלט בגלל ההריון.
    כנראה משהו מפריע שם לשלפוחית להתרוקן וחוסם.

שמתי לב שאחרי שהייתי באמבטיה חמה (שזה בכלל כיף ) היה לי יותר קל להתרוקן. אולי השרירים מתרפים. לא יודעת. שווה לנסות.

ותשתי הרבה.

תרגישי טוב!!
  • ואי נשמה נישמע לא נעים בכילל
    מקווה שזה יסתדר לך
  • וואיייייייי מה זה זה
  • אז ככה: היום אני בהחלט משתינה בכיף!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• ממי
  • זה נשמע ממש סיוט מה שעברת

• שמשיך להיות תקין ותשתיני בכייף
  • מילנה יקירתי היה לי בדיוק מה שאת מתארת, היה לי לחץ של פיפי ולא הייתי מצליחה לעשות וגם כאבים נוראים בסוף התברר שהיה לי חיידק בשתן
    עשית תרבית שתן??????

]
    ]
  • טוב, לא התכוונתי לאמבטיה שתגרום לכוויות..
    התכוונתי לנעימה כזאת.. נו....

ודווקא שאלתי את הרופא, גם פה בפורום וגם את שלי- ושניהם אמרו שכל עוד האמבטיה לא רותחת- אפשר בכיף

ואם אין אמבטיה אפשר מקלחת ארוכה, נעימה וכיפית!

אה ונזכרתי שאם זה קורה לי אז האופציה השניה אחרי אמבטיה/מקלחת היא ללכת לנוח בשכיבה, ואז כשהגוף רפוי, אני קמה אחרי איזו חצי שעה בערך (אם נרדמתי אז מן הסתם יותר זמן) ואז יותר קל.

הקטע הוא שברור שזזים איברים- הרי הרחם גודל ומזיז דברים! בד"כ ללמעלה, אבל חלק גם לכיוון למטה, ואז התוצאות נראות כך

בהצלחה
  • יווווו איזה סרט
  • זה קרה לי אחרי הלידה שלא הצלחתי להשתין בכלל (ממני הוציאו 1.400 ליטר בכמה דקות וזה היה אחרי שאמרתי לאחות שאני לא מסוגלת להבין מה היא אומרת מרוב שיש לי פיפי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה