-
כמה החום שלה??? שיניים זה מקסימום 38.5.
מחר על הבוקר טוסי איתה לרופא, תגידי דחוף - שיכניסו אותך בלי תור!
תעדכני מאמי
-
-
החום שלה הגיע ל-39, אבל ירד ל-38.2 אחרי שנתתי לה אקמולי.
ברור שאני אלך מחר על הבוקר לרופאה שלה, השאלה אם לרוץ איתה למיון בשביל זה?? היא ערנית ומתנהגת רגיל חוץ מזה, מקסימום קצת נודניקית מעייפות. כשיש דלקת ריאות הילד אפאתי? כי אם כן אפשר לשלול בינתיים.
-
כל ילחד מגיב אחרת למחלות, יש אפאתיים ויש דווקא שמתפקדים ומתנהגים כרגיל.
לא הייתי אומרת שזה דחוף למיון לפי מה שתיארת אבל כמו שזה נתון אך ורק לשיקולך כי את רואה ונוכחת במצב.
איך עובר הלילה?
מחר כמובן על הבוקר גשי לרופא אפילו בלי תור, שיקשיב לריאות
אבל למה את חושבת שז דלקת ריאות? אני יודעת שבדלקת ריאות החום דווקא לא גבוה ומחזיק לאורך זמן רב... אבל אני לא רופאה ואין לי מושג...
תרגישו טוב והחלמה מהירה!!
-
קודם כל החלמה מהירה
שנית קחי אותה לרופא כדי לשלול דלקת ראיות,
שיניים לא עושות חום גבוהה, כמה חום יש לה?
-
אין צורך במיון
אבל זה לא חום של שיניים
ממי זה גם יכול להיות ברונכיט - תכלס בדלקת ריאות יש שיעול בדרך כלל ולא רק צינון
בכל אופן היום בבוקר לכי איתה לרופא
-
בלי לחץ, קחי אותה היום לרופא... זה נשמע בדיוק כמו ארי אבל אף פעם לא היה רעש בריאות... אפשר לשמוע חירחור ושזה לא יהיה בריאות.
-
ממי, הכי טוב פשוט לקחת אותה לרופא על הבוקר. כל ילד מגיב בצורה אחרת ולכן, ק ליתר בטחון, לתת לרופא לשמוע את הריאות שלה... שתרגיש טוב, בובה מתוקה קטנה
-
אוקיי... עברנו את הלילה בבית. תודה לאל ירד החום הגבוה. ברגע שאני מסיימת להאכיל את בר אני מודדת לה חום.
עדיין יש מלא ליחה...
-
בהצלחה ושתרגיש טוב
-
הבת לי חולה מיום שישי בלילה התחיל לה חום שהיה נע בין 38+ ל 39+ ושיעול ממש מפחיד מהריאות..הרופאה שמעה לה את הריאות ואמרה שאין ציפצופים והריאות נקיות..עכשו אין לה כבר חום 3 ימים והיא מקבלת את התרופה ברונכו-די 3 פעמים ביום למשך 5 ימים..נתנו לה בהתחלה סטרואידים אבל היא הייתה מקיאה את הסירופ הזה אז החליפו לברונכו די.. החלמה מהירה לקטנטונת..
-
שתרגיש טוב הקטנטונת

-
אוי לא
לא מבינה בנושא
החלמה מהירה לקטנה....
-
ב"ה
רק בריאות!
לבן שלי באוגוסט שעבר הייתה דלקת ריאות , בד"כ זה מתחיל בשיעול נבחני מפחיד שכזה אבל זה לא מחייב שזאת תהיה דלקת ריאות וחום גבוה.
כשלבן שלי היו הסממנים הללו הלכנו להבדק ואמרו לנו ויראלי! (שונאת ת'מילה הזאת)! אחרי כמה ימים חזרנו כי החום לא הפסיק לעלות והגענו לחום של 40.5 פשוט נבהלתי!! והרופא בדק שוב ובום דלקת ריאות!!!! בקיצור קיבלנו אנטיביוטיקה למשך 10 ימים ואח"כ נעלם כלא היה!!!
אז שיהיה רק בריאות ורפואה שליימה!
-
עדכון -
הלכנו לקופ"ח, נכנסנו בלי תור (כי לא היה עד יום א'!
-
מסכנונה קטנה.
תרגישו טוב
[
-
טוב, לפחות זה לא דלקת ראות -זה יותר מסוכן לא?
שתרגיש טוב. ואל תדאגי
עם כל התרופות שקיבלתם- זה יעבור מהר!
-
מאמי, החלמה מהירה.
-
שתרגיש טוב הבובה בע"ה...
[/center]
]
-
אוי מסכנה
שתרגיש טוב הנסיכונת
-
אוייייייייי איזו מסכנונה...
-
תרגישו טוב
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
רפואה שלמה!!!!!!!!!
-
מאמי אל תיהיי לחוצה, כולם כמעט עוברים את זה!!!
אני שמחה שהגעתם לרופאה וקיבלתם טיפול
תקפידו והכל יעבור ב"ה....
רפואה שלמה והחלמה מהירה לנסיכה
-
שתרגיש טוב הקטנטונת ותחלים מהר