רציתי לשמוע את דעתכן! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו מה קורה פה בארץ?
    הרופאים מתפטרים ובטח בצדק... צריך להעריך יותר את המקצוע, לא ממש נתקלתי בדעות בנושא אבל הייתי אומרת שזה מעט מלחיץץץץץץץ...
    המערכת הרפואית ממש לקראת קריסה ומה עושה המדינה???????????

סתם רציתי לשאול מה דעתכם בנושא?
    מלחיץ לשמוע דברים כאלה לפני הלידה! נכון? איך מתפקד בית חולים מבחינת חולים?לידות?ניתוחים כאלה ואחרים (קיסרי בפרט)... מה הולך להיות???????

14 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי בדיוק באחת השביתות
    דחו לי את הקיסרי עד לשעה 21:00 כי אז זה נחשב חירום ואין ברירה אחרת
    יום שלם החזיקו אותי בבית חולים
    ואני בהתחלה התעצבנתי נורא
    בדיעבד הבנתי שמה שעובר עליהם זה פשוט אומללות לשמה
    המתמחה שהיה בחדר ניתוח שלי היה במשמרת 72 שעות ברצף - זה נשמע נורמלי?!?!?!?!?!?!?

• אני מתנצלת על מה שיגיע.. זה ארוך.. אבל הנושא הזה של השביתות מאוד מדאיג ומרגיז אותי. ואני לא כועסת על השובתים.

אקדים ואומר שמה שייכתב הוא על דעתי בלבד ולכולם הזכות לחלוק עליי כמובן.
    אז אוקיי...

משהו רקוב פה במדינה מבחינת ניהול תקציבים.

כולם מתלוננים- וכולם צודקים!

אני מצדיקה את המאבק שלהם (המתמחים)- אחד שלמד 7 שנים לתואר לא אמור לקבל 27 ש"ח לשעה כמו אחרון המובטלים.
    הם עובדים 26!!! שעות ביממה. מישהו מסוגל לתאר? לא הייתי רוצה שינתח אותי מנתח שעומד כבר 25 שעות ואני האחרונה שלו והוא סחוט ומת לסיים. כך קורים רשלנויות

וסתם נודע לי: רופא שיניים מתמחה ורופא בכיר מקבלים קהל בקופות החולים בשווה, אנחנו, המטופלים, משלמים אותו הדבר לבכיר ולמתמחה, אבל השכר שונה מקצה לקצה!!!!! זה פייר???? הרי אנחנו משלמים! אז איפה ההפרשים??

והם לא היחידים שמתלוננים ( לא כולם בצדק, אבל רובם לפחות)

ואם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק- כשעובדי הנמלים, חברת החשמל ושות (בעלי השכר הגבוה במשק! הבכירים שם מקבלים הון) שבתו, לא לקח יותר מדי זמן ודרישותיהם התמלאו באופן מיידי! כי לצערנו אי אפשר ללא חשמל, וכן ללא היצוא והיבוא, וכשהם שובתים הם תוקעים את המדינה. כשהרופאים שובתים זה תוקע אותנו- את העם, וזה כנראה לא הכי נחשב.

המדינה מחליטה לתקצב את מי שחשוב לה יותר

ואחרי כל זה עוד יש לנו המון כסף כדי לסייע גם לרשות הפלשתינית שיורה עלינו טילים. ולמסתננים. ולטורקיה שגינתה אותנו. ולטיולים שאמורים להביא לארץ עולים מארה"ב (לא חשבתם לאילו תנאים הם יעלו!!). וליפן. ולאפריקה. ול.. ול...
    רק לא לחלשים במדינה ש-ל-נ-ו, שמשלמים ביטוח לאומי ומס הכנסה מהשכר העלוב גם ככה..

ועוד טוענים שהאבטלה ירדה.. נו בטח... חצי מדינה קורעת את הצורה ומשתכרת שכר של מינימום שבמינימום שלא מספיק לכלום, וקשה לסיים את החודש בכבוד. וזה יותר גרוע ממובטלים.

אני אוהבת את הארץ מאוד! אבל ההתנהלות פה מצליחה לעצבן אותי בכל פעם מחדש.

סליחה על האורך
    שפכתי הרבה
  • אחת ויחידה לא הייתי מצליחה להתנסח יותר טוב ממך
    צודקת בכל פסיק והברה

• אני מסכימה מילה במילה עם האחת והיחידה..יש לציין שמורידים גם לי מהמשכורת כול חודש 300+ שח על מס בריאות וגם לבעלי יעני יוצא 600+ שח כול חודש אנחנו משלמים בשביל קופות חולים ובתי חולים והם שובתים? לא ניראה לכם שזו פשוט חוצפה? בקיצור יש הרבה דברים מעצבנים בארץ הזו כמו המלחמות האלה שביבי והשני מחפשים בעצמם עם אירנים כשאת עזה הם עד עכשו לא יכולים להרגיע..יעני זבוב לא יכולים להרוג אז הם מנסים להרוג פיל? את האמת אני יגיד לכן ותחשבו מה שבא לכן עם הייתה לי אפשרות לצאת מהארץ מזמן הייתי יוצאת אבל לי ולבעלי יש חובות אז אנחנו פשוט תקועים פה..
  • זה שמורידים לנו במשכורת לא אומר שהכסף הזה מגיע אליהם... הכסף הזה הולך לקופת המדינה ולא לשום מקום אחר.
    גם הם אנשים עובדים, גם להם מגיע לקבל משכורת נורמלית ששווה לשעות המטורפות שהם עובדים. בכל מדינה אחרת בעולם מתמחים מקבלים משכורת נורמלית יותר, ועובדים פחות שעות. למה כאן זה חייב להיות עקום כל כך?

עד כמה שזה עצוב, ועד כמה שגם אני סבלתי מזה כשהייתי במיון עם נופרי, אני מבינה אותם ואת הכאב שלהם.
  • מסכימה פה עם כולן!
    לכן העליתי את הסוגייה, זה משגע אותייייייייייייייייי העניין הזה!!!

ומה עושה לעזאזל ממשלה ? משרד האוצר?????????????????????????

אוף לא מצליחה לנסח את יותר טוב ממה שאמרה האחת והיחידה!!! ומסכימה עם השאר...

ומה קורה אם זה קיסרי מתוכנן ולא חירום?????????????????????????

• חכו חכו... שביתת אחיות בדרך

זאת בושה וחרפה ותעודת עניות למדינה שלא מעריכה את הרופאים שקרעו ועדיין קורעים את התחת.
    ראיתי תלוש שכר של מתמחה וזאת פשוט בדיחה. אמנם כשמסתכלים על הנטו הסכום יפה אבל כדי להגיע לסכום הזה הוא עושה תורנויות מטורפות, לילות שבתות וקורע את התחת... שלא נדבר על הזמן שאותו מתמחה מאבד עם המשפחה.

פשוט בושה!!!!
  • אני חושבת שניתוחים קיסריים מתבצעים כרגיל. וכמו כן גם ניתוחים מצילי חיים.

כך היה גם לפני כמה חודשים בשביתה אז.
  • אחת ויחידה- את באמת אחת ויחידה!

התנסחת בצורה ברורה ונכונה!

באמת המדינה שלנו מתנהלת בצורה זוועתית
  • נכון, בשמת!!!!!!!

• אחת ויחידה, פשוט סידרת את כל הבלאגן שהיה לי בראש.
    כל מילה שלך בסלע!
  • פשוט גועל נפש!!! האוצר וביבי בפרט!!!
    יש לנו כמה מורים מתמחים ,ואני רוצה להגיד לכם הם לא רואים אור יום!!!!
    איך יכול להיות שבן אדם יעבוד 320 שעות בחודש יקבל משכורת רעב, פנסיה גרושים וגם לא יראה את המשפחה שלו??!???!!??? וגם יצטרך להיות סבלני ומקצועי . אה ואחרי שרופא עושה תורנות של 26 שעות הוא חוזר הבתה ברכב הפרטי שלו כי אין לרופאים הסעות...זו פשוט סכנת חיים!!!! הם עושים עבודת קודש ואין להם זמן לנשום!!!
    פעם כל אמא פולניה רצתה שהילד שלה יהיה רופא ,היום היא מתפללת שהוא לא יתקבל לרפואה וילך ללמוד הנדסה . או משהו שבאמת מוערך ומכניס כסף!!!
    וסמיילי ...אכן חכו לשביתה של אחיות!!! ששם המצב עוד יותר גרוע!

מאיה.
  • אחת ויחידה- אני איתך!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה