אני מתנצלת על מה שיגיע.. זה ארוך.. אבל הנושא הזה של השביתות מאוד מדאיג ומרגיז אותי. ואני לא כועסת על השובתים.
אקדים ואומר שמה שייכתב הוא על דעתי בלבד ולכולם הזכות לחלוק עליי כמובן.
אז אוקיי...
משהו רקוב פה במדינה מבחינת ניהול תקציבים.
כולם מתלוננים- וכולם צודקים!
אני מצדיקה את המאבק שלהם (המתמחים)- אחד שלמד 7 שנים לתואר לא אמור לקבל 27 ש"ח לשעה כמו אחרון המובטלים.
הם עובדים 26!!! שעות ביממה. מישהו מסוגל לתאר? לא הייתי רוצה שינתח אותי מנתח שעומד כבר 25 שעות ואני האחרונה שלו והוא סחוט ומת לסיים. כך קורים רשלנויות
וסתם נודע לי: רופא שיניים מתמחה ורופא בכיר מקבלים קהל בקופות החולים בשווה, אנחנו, המטופלים, משלמים אותו הדבר לבכיר ולמתמחה, אבל השכר שונה מקצה לקצה!!!!! זה פייר???? הרי אנחנו משלמים! אז איפה ההפרשים??
והם לא היחידים שמתלוננים

( לא כולם בצדק, אבל רובם לפחות)
ואם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק- כשעובדי הנמלים, חברת החשמל ושות (בעלי השכר הגבוה במשק! הבכירים שם מקבלים הון) שבתו, לא לקח יותר מדי זמן ודרישותיהם התמלאו באופן מיידי! כי לצערנו אי אפשר ללא חשמל, וכן ללא היצוא והיבוא, וכשהם שובתים הם תוקעים את המדינה. כשהרופאים שובתים זה תוקע אותנו- את העם, וזה כנראה לא הכי נחשב.
המדינה מחליטה לתקצב את מי שחשוב לה יותר

ואחרי כל זה עוד יש לנו המון כסף כדי לסייע גם לרשות הפלשתינית שיורה עלינו טילים. ולמסתננים. ולטורקיה שגינתה אותנו. ולטיולים שאמורים להביא לארץ עולים מארה"ב (לא חשבתם לאילו תנאים הם יעלו!!). וליפן. ולאפריקה. ול.. ול...
רק לא לחלשים במדינה ש-ל-נ-ו, שמשלמים ביטוח לאומי ומס הכנסה מהשכר העלוב גם ככה..
ועוד טוענים שהאבטלה ירדה.. נו בטח... חצי מדינה קורעת את הצורה ומשתכרת שכר של מינימום שבמינימום שלא מספיק לכלום, וקשה לסיים את החודש בכבוד. וזה יותר גרוע ממובטלים.
אני אוהבת את הארץ מאוד! אבל ההתנהלות פה מצליחה לעצבן אותי בכל פעם מחדש.
סליחה על האורך

שפכתי הרבה