אני לא יודעת מה לעשות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום אני אמרה ללכת לטיפת חלב, אבך איך אני אצא עם הבת שלי, יורד אצלנו גשם מבול.
    התקשרתי מקודם לטיפת חלב ואמרתי לה שאני לא יודעת אם אני אוכל להגיע ,תלוי במזג האוויר אז היא אמרה לי אם לא תבואי אני יבין אותך אבל היום הרופאה נמצאת ולפעם הבאה שהיא תקבע לי תור הרופאה לא תיהיה ולחודש הבא הכל מלא אצלה.. אני ממש לא יודעת מה לעשות... איך אני אצא עם הקטנה שלי, עכשיו הגשם הפסיק אבל אם הוא יתפוס אותנו בדרך.

5 תגובות
עמוד 1
  • להלביש טוב טוב, אם יש לך גופיית פוטר אז גופייה ומעל טרנינג עבה או סוודר, מכנסיים עבות ואפשר גם בשתי שכבות, גרביים ומעיל והכי חשוב לכסות את האוזניים עם כובע. יש לך מגן גשם לעגלה? אם כן הוא גם משמש כמגן מהרוח...
  • אין לי מגן גשם לעגלה, אני הלבשתי אותה טוב שתי שכבות מכנסיים וגופייה ומעל טרנינג ומעיל וכמובן כובע, הבעיה שאני צריכה ללכת לשם ברגל 20 דקות בערך והבעיה שאין אוטובוס שמגיע לשם.
    תודה מאמי

• אני לא הייתי הולכת, גם ככה רני ממש לא מתייחסת לרופאה שלהם.
    עדיף להיות בבית חם!
  • אז אני מניחה שאת מתכוונת ללכת..
    מה לגבי מונית? רק כדי להגיע לרופא- אני חושבת שזה די חשוב...

אם כבר יצאת- אז מקוה שהגשם לא תפס אתכן
    תעדכני!

• אולי תקחי מונית?
    אני היתי לוקחת מונית - העיקר להוריד את זה מסדר יום ושלא ישב לך על הראש...תהי בראש שקט...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה