לאמהות לבני שנה +- שבגן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם מושיבים את הילדים שלכן על כסאות לילדים?
    בגן של איתמר לא רק שמושיבים אותם, אלא גם מצלמים את זה. אני רואה את התמונה ועוצרת מבעדי לרוץ להחזיק אותו שלא יפול קדימה על הפרצוף!
    אני דואגת לשווא?

יעל, אמא של 2 אפרוחים
22 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי - פשוט מושיבים ואז עוזבים אותו ומתרחקים כדי לצלם? אם כן, אני הייתי מעירה להם.
    גם אצלנו בגן מושיבים על כיסא, יש כסאות עם רצועות ויש כאלו בלי וכשמושיבים אותה על כסא בלי רצועות מישהו תמיד נמצא לידה... לא משאירים לבד.
  • הוא קשור בכיסא?

נראה לי לא ביטחותי בכלל להשאיר ילד בגיל שנה ככה על כיסא לא קשור

• הוא לא קשור! שנייה, אני אעלה תמונה לדוגמא

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • זה ממש לא בסדר! ועוד איך אפשר ליפול, הם עדיין לא יציבים בגיל הזה.
  • זאת תמונה מהמפגש:
    יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אם ככה אז בטח שלהעיר להם.
    זה לא בטיחותי ומאוד מסוכן כשהפעוט עוד לא מסוגל לעלות ולרדת לבד מהכיסא.
  • איזה מתוק! הוא נראה כל כך פיצי בכסא הזה.
    הייתי מבקשת מהן לא להושיב אותו לבד בצורה כזאת, בהחלט לא נראה בטיחותי.
  • איך רשמת שאת רוצה לרוץ ולתפוס אותו שלא יפול ככה בדיוק הרגשתי שראיתי את התמונה
    לא בטיחותי בכלל .. אי אפשר לדעת מה ילד בן שנה יעשה
    צריך להושיב אותם על שטיח, ולהעיר להם על זה

• אוף! אני אצטרך שוב להעיר להם על עוד משהו!
    קצת מעצבן! הגננת של הגן היתה סייעת בגן של יונתן שנה שעברה ויש לי תחושה שהיא לא מפנימה את הגיל של הילדים. אמנם איתמר הכי קטן בגן, אבל לא בהפרש גדול.

כאילו לא נעים לי להעיר כל הזמן - אבל זה באמת מסוכן!

יעל, אמא של 2 אפרוחים

• אל תרגישי לא נעים
    את משלמת להם על זה שהילד שלך שם , לפחות שיענו גם לדרישות שלך,

• אל תרגישי לא נעים בסופו של דבר את משלמת הרבה כסף לגן !!!
    ואת צריכה להיות רגועה ובטוחה וזה לא בטיחותי !!!!!!!
  • יו איזה חמוד....
    ובטח שלהעיר - את לא חייבת בכעס, להגיד להם שראית את התמונה ושאת מבקשת שלא ישימו אותו בכסא בכלל וזהו
    בתכלס נראה שהיו להם כוונות טובות...

• זה בטח לא בטיחותי אבל תעשי את ההערה בצורה אחרת , בצורת בקשה .
    תגידי לה "אל תשאלי איך הוא נפל לי מהכסא בבית ,שמתי את שניהילדים לראות טלויזיה ואיתמר נפל , חטף מזה בומבה בפרצוף - מהרצפה! עשי טובה , אני ממש מפחדת , במפגשים - שימי אותו על הרצפה או מזרון או משהו ..."

ואז הערה לא באה ממקום של התנשאות/ הוראה כמו ממקום של בקשה חברית ..
  • אני עם פנינה להעיר הערה כאילו בעקיפין
    גם אני עושה את זה
  • שכחתי להוסיף כמה הוא חתיך הדובון הקטן הזה
  • הוא כזה מתוק

• הבת שלי בגן ולא ידוע לי על זה........
    הן מושיבות אותה בכיסא אוכל או על השטיח, לפחות זה מה שנראה לי

• קודם כל מגיע לו מזל טוב, לא???

• לא הייתי אומרת משהו שלא קרה כדי להעיר,אבל כן הייתי מעירה בצורה כנה וללא האשמה(למה אתן עושות ככה וכהה??זה מסוכן!)
    אלא מבקשת שלא יושיבו אותו,נקודה.
    בתחילת השנה היו לנו רק כסאות כאלו,כסאות האוכל שהוזמנו עדיין לא הגיעו,ואחת הבנות,בת פחות משנה שיושבת מאוד יפה וכמעט הולכת כבר,פשוט דחפה את עצמה אחורה ונפלה עם הכסא על הראש.זה היה מאוד מאוד מלחיץ,וכמובן שזה קרה כשאני לידה,אבל מספיקה שניה אחת שהושטת יד לקחת משהו וזהו,לא הספקתי לתפוס אותה.
    היום רק אחד הילדים בן פחות משנה וחצי שיושב מאוד יפה ויציב יושב על כסא כזה צמוד לשולחן,השאר חגורים בכסא אוכל.
  • אז אמרתי לה.... היא אמרה לי שתמיד הסייעת יושבת לידו וליד עוד ילדה שקטנה ממנו בשבועיים, אבל בתמונות שהיא שלחה מהמפגש זה לא נראה ככה. אוף! אמרתי לה שאני מעדיפה אפילו שישב על הרצפה, אבל היא אמרה שהיא רוצה שישב באותו גובה עם כולם.
    מה לעשות? לסמוך עליה שיהיה בסדר או לפנות למנהלת הגן?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה