היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אז זה ברור שאין יום יותר מושלם מזה למרק ירקות חם וטעים
4 תגובות
עמוד 1
מרק אפונה בריא במיוחד: חצי חבילה אפונה קפואה גזר גמדי 4 שיני שום אבקת מרק אבקת שום 2 כפות קוואקר
שמים שמן בסיר ומטגנים מעט את השום מוסיפים את האפונה ומטענים מעט מוסיפים כחמש-שש כוסות מים ומביאים לרתיחה מוסיפים תיבול (ניתן להוסיף תבלינים שאוהבים) מבשלים 40 דקות, מורידים מהאש טוחנים עם בלנדר סטיק מחזירים לאש מתקנים תיבול לפי הצורך.. מוסיפים גזר גמדי + שתי כפות קוואקר מבשלים עוד רבע שעה ובתאבון טעיםםםם
בדיוק זה מה שחשתי אתמול בערב - ערב מתאים למרק בדיוק היו לי פטריות טריות במקרר, אמרתי אכין מרק פטריות, ואז חשבתי מה רק פטריות ? אני אוסיף גם עדשים חומים יצא מה זה - בלי קשר- בכלל
לי במקרר יש מרק עג ניות עם שמנת ואורז.יצא ממש מוצלח. למזלי בעלי לא אוהב מרק עגבניות..אז הכל שלי.