היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב תראו אותה איך היא מזרזת את הלידה עים תאומים בשבוע ה40 עים ריקוד היפ הופ אושר 04/02/2008 אמילי 11/06/2009 אביב 02/07/2010 http://s4.rimg.info/
17 תגובות
עמוד 1
טוב, אני בחודש תשיעי עם תאומיםצבעתי את החדר שלהם בשביל לזרזל לידה. כל אחד ומה שהוא אוהב!
יאו איזו חמודה... כאילו הם הביאו את זה על עצמם ולכן היא רוקדת חחחח
היא ממש לא נראית בהריון עם תאומים- כאילו בלעה כדור וזהו!
והבעל- נראה כמו אח שלה הקטן....
חחחחחחחחחחחחחחחח אושר 04/02/2008 אמילי 11/06/2009 אביב 02/07/2010 http://s4.rimg.info/
מניסיון זה לא עוזר....
וווווואו איזה קלילותתת!!! בחודש תשיעי ועוד עם תאומיםם יפה!! ויקי באיזה שבוע ילדת??
נופקי, ילדתי ב 38 בול.
אחרי שראיתי קצת כי אני כרגע בעבודה.. זה מה שיש לי להגיד
כל הכבוד וויקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באיזה משקלים אם אפשר לשאול...
בטח מותר, דניאל היה 2955 ואיתי 2360. כולם הלחיצו אותי שזה הבדל עצום ושיצטרכו ליילד אותי לפני, אבל בסופו של דבר ילדתי בשבוע 38, אחרי שהיה לי ממש כבד, וניסיתי לזרז בכל דרך אפשרית.
וואו מאמי בלי עין הרעעעע חמסה עליהם נסיכים יפים!!! ואל תגידי לי שילדת רגיל!
ילדתי רגיל! כמובן שעם אפידורל, אבל רגיל.
די נו את צוחקת עליי איך ילדת רגיל?? אפידורל ברור אני לא יודעת איך אפשר לחיות בלי סם הפלא הזה
תשמעי, מוציאים רגיל, רק שאחרי הראשון ישר ממשיכים ללחוץ.
איזה אומץ אני מצדיעה לך!!
אני גם רציתי לידה רגילה אבל זה לא עזר לי.
מיכל צודקת! בעלה כאילו אחיה הקטן איזה מגניב
וואי וואי....
אבל אני זוכרת שכשקבעתי את התאריך לקיסרי לעומר ואיתי קבעו לי לסוף 38 ואמרו לי שזה המקסימום שמיילדים תאומים, אז לא מוזר שהיא בשבוע 40?? או שאם זה בלידה רגילה אז מחכים ממש עד הסוף? סתם מעניין אותי...