מישהי מכירה תתופעה המוזרה הזאת?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה
    הגעתי לרופאה לבדיקת דופק בשבוע 7 וב"ה הכל תקין אלא שהרופאה אומרת לי את לא בשבוע 7 אלא שבוע 8+3 משהו כזה ואני

אבל אני יודעת בדיוק את תאריך הווסת האחרונה וזה פשוט לא הסתדר ואני

אוקיי הרופאה מחליטה להקדים לי את תאריך הווסת האחרונה ( כמובן ע"פ האולטראסאונד) בכמה ימים .. ועכשיו תאריך ווסת אחרונה 25.7.11 .
    ולכן היום אני בשבוע 16+2 ופה זה לא נגמר!!

הייתי ביום שני האחרון בסקירה מוקדמת ושם נכתב ע"פ הממצאים כי אני בשבוע 16+6 וביום שני לכאורה התחלתי רק שבוע 16 .. ועוד משהו שבדקתי זה שהקטנצ'יק כבר 150 גרם טפו טפו טפו....... חמסה ולפי מה שכתוב באתר המשקל הזה מתאים לשבוע 17 ואפילו יותר!!

מה קורה פה??
    מישהי מכירה??
7 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שהיה לך ביוץ מוקדם ולכן הקדימו את השבוע
    מאד ייתכן כי העובר לא יתאים בול לפרמרטרים של השבוע.
    אמילי שלי תמיד היתה בגולד גדולה בכמה ימים ממה שהיא היתה באמת.
    [

• ב"ה

עד כמה הביוץ יכול להקדים?!? אני שומרת נידה 5 ימי מחזור+7 ימים נקיים?!?

אני רוצה לדעת את התאריך המשוער ומהזה מסתבכת בזה?!
  • אז העובר שלך קצת גדול אז מה............
  • ב"ה

נופקי לא העניין הזה מדאיג אותי פשוט כל אחד אומר לי שאני שבוע אחר וזה מה שלא ברור לי אני יודעת שיש סטיות לפה ולשם אבל עדיין אפילו לפי אולטרהסאונד עוד לא הבנתי איזה שבוע אני נמצאת 16 או 17 וזה מה שמוזר לי
  • לי איחרו את המחזור בשבוע
    לי היה ביוץ מאוחר לך היה ביוץ מוקדם
    האולטרסאונד הוא זה שקובע !

• תמי, חוץ מזה שהביוץ יכול להיות מוקדם, העובר יכול להיות גדול (לא עלינו) בגלל סכרת הריונית.
    אם יש לך מישהו במשפחה שהוא חולה סכרת, או שיש לך ריבוי מיי שפיר, או שהעובר גדול מדי לשבוע ההריון יש סיכון מוגבר לסכרת.
    בשבוע 26-7, עושים העמסת סוכר ובודקים אם יש או אין סכרת. אם את נופלת באחת הקטגוריות האלה, ושוב, זה ממש לא בטוח שזה מה שיש, כדאי לשמור קצת על מתוקים ומאפים עד שתדאי בבירור.

מקווה מאוד שזה לא זה! שיהיה הריון קל וכיפי וברוכה הבאה לפורום!

• ב"ה

תודה רבה לך Calypso , האמת אין מה לעשות עד שבוע שבו עושים העמסת סוכר לא? כי אני לא חולת סוכרת ב"ה וגם במשפוחה אין מקרי סוכרת וגם בהריון הראשון ב"ה הכל תקין ( עשיתי העמסת סוכר והייתי בטוחה שיצא לי 200 כי שתיתי כ"כ הרבה סוכר פוי ובסוף יצא 70 ב"ה ) ובקשר לריבוי במי שפיר לא אמרו לי כלום ( הייתי בסקירה מוקדמת השבוע הם היו יודעים להגיד אם יש בעיה כזאת לא?)
    ובגדול הפכתי להיות חובבת מאפים ולחמים בשבועות האחרונים הלוואי שאגמל

ואולי באמת אפשרות שיש לי פיל-פילון בבטן? חחחחחחחחחחחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה