יעל הזכירה לי- יצאתי לא בסדר עם חמותי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לכבוד היומולדת של אוריאן ביהיה בשבוע הבא , חמותי שלחה את בעלי לקנות בשמה מסילת רכבת להרכבה עם רכבת . לגיל 5!
    אמר לה - זה גדול עליה.
    אמרה - לא נורא , שירין ישחק והיא תסתכל
11 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי אומרת לה - אין בעיה! תביאי גם משהו לאוריאן
  • לכן תמיד עדיף שיביאו מתנות בהפתעה + שובר החלפה. (חח אני אני יודעת שאי אפשר להזמין דברים כאלו אבל זה המצב האופטימלי)

ואני דווקא חשבתי שרכבת עם מסילה דווקא רעיון נחמד. מקסימום שומרים לעוד זמן מה כשהילדה גדלה מעט..

כן הייתי אומרת תודה רבה ואפילו מתקשרת במיוחד. צריך להעריך תשומת לב כזו למרות שבעינייך שיקול הדעת שלה מוטעה.. (והגיוני שהוא יהיה כזה. עבר זמן מאז שגידלה ילדים בני 5 והיא בטח לא גידלה את הילדים שלך ולא מכירה אותם כמוך)

אחרי הכל לא כל החמיות קונות בכלל מתנות.

העיקר שתחגגו בכיף ומזל טוב!!
  • אהה וגם רציתי להוסיף שבטח לבעלך לא היה נעים בכלל...

מסכן.

הייתי מעדיפה להחליק כמה שיותר ויכוחים כאלו, גם במחיר של עצבים פנימיים וחריקת שיניים, בעיקר בשביל הבעל. זאת אמא שלו אחרי הכול.

זה לא תמיד קל, אבל זה תמיד שווה (נראה לי[8]......)
  • תלוי ביחסים ביניכן ותלוי איך נאמרו הדברים.
    חבל שבעלך לא אמר לה שזה לא מתאים והעביר זאת אלייך...
    בכל מקרה - זו יומולדת לאוריאן - ואם זה לא מתאים לה ולא יתאים לה בשנה הקרובה - זה בדיוק המקום לומר זאת.
  • אני חושבת שהיית בסדר גמור.
    מה זאת אומרת ירין ישחק ואוריאן תסתכל?
  • אחחחחחחחחח , אני חושבת בדיוק כמוך !!!!
    ברור שזה לא לעניין ואם היא מתעקשת על המסילה המטופת (שאצלי החזיקה מעמד 12 שע' בלבד!!!!) אז תוסיפי מתנה נוספת שמתאימה לגיל שנה !

אצלנו כל המתנות מהסבים/סבתות דודים וכד' ... היו לבקשתי !
    ביקשתי ב- 2 הימי הולדת מתנות שימשו את שניהם .
    אם לא הם רבים ומקנאים וצורחים ומה לא ....
  • היית בסדר גמור

• זה יום הולדת של אוריאן, אז המתנה צריכה להיות לאוריאן

• אני חושבת שעדיף לבלוע את הצפרדע..
    ולהמנע מסכסוך משפחתי..
    את תמיד יכולה להגיד לבעלך שיקנה בחנות שאפשר להחליף בה - ואחרי היומולדת - פשוט להחליף..

אבל מזה משנה - הדברים כבר נאמרו - אל תרגישי רע

• יוווו הצחקת אותי עכשיו
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה