מה דעתכןן..? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז הנה חלפו כמה שנים בלי שטיילתי לי בארה"ב..החלטתי שזהו התגעגעתי ובא לי שהמשפחה שלי (אבא שלי, דודה שלי ואחותי) יכירו מקרוב את בעלי ואת ליהיא..
    עכשיו התחלנו סידורים להוצאת ויזה לבעלי ולילדה מקווה שילך מהר..
    בקיצור.. מי שזוכרת סיפרתי שאנחנו רוצים להתחיל לנסות להיכנס להריון, החודש הראשון עבר בלי שניקלט אז החלטתי שאני חוזרת לגלולות עד שחוזרים מחו"ל כי לא בא לי לטוס בהריון... בא לי לחזור לכל המקומות שהייתי בהם פעם שעברה שהייתי בחו"ל וזה כולל פארקים שיש רכבות הרים שבחיים לא יעלו אישה בהריון...אז בעלי החליט שאני לא בסדר שכבר התחלנו לנסות ומה זה קשור..
    אז תגידו לי אתן..נכון שאני בסדר ואני צודקת..!!?!?!
    לא הוא יצטרך לסבול בחילות ומצבי רוח..בא לי לטוס ולהנוותתת....
    [/center]
    ]
9 תגובות
עמוד 1
  • אני בהחלט מבינה אותך למה את לא רוצה לטוס בהריון.
    לכי תדעי איך מרגישי.
    לדעתי להיות רחוק מהבית בהריון זה בכלל מפחיד - ומה אם חו"ח יקרה משהו...

הקיצר אני איתך
    [

• איתך לגמרי
  • צודקת.

אם אתם לא טסים להרבה זמן וזה יקרה בקרוב, למה שלא תהני עד הסוף?
  • תודה בנות.. לפחות אין לי עכשיו כל כך רגשות אשם..
    [/center]
    ]
  • איזה כיף!
    תהנו!!

אולי בעלך חושש שאת תרדי לגמרי מהרעיון של הריון נוסף.
    תבטיחי לו שזה רק מתעכב קצת... לא יותר מזה.. כדי שתהני עד הסוף!
  • השאלה לכמה זמן החופשה?
    אם זה לכמה חודשים טובים אז אני לא מסכימה איתך
    אם זה לחודש גג חודשים אז את צודקת
    בכל אופן שתהיה נסיעה טובה

• מאמי איזה יופי לא ידעתי שהמשפחה שלך גרים בארה'ב איזה כיף לכם תטוסו יחד כמשפחה ותעשו חיים

• אני לחלוטין איתך!!

אני מאד סובלת בשליש הראשון, לטוס לכזה טיול בשליש הראשון לדעתי זה זריקת זמן וכסף, ואין סיכוי שהייתי מצליחה ליהנות כמו שצריך, אם בכלל....

תבלו!!!!!!!!!
  • לכי תהני ותעשי כיף{גם בשבילי]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה