קניה באינטרנט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, מי קונה באינטרנט רהיטים או קנתה ומה הטיפים שהיא יכולה לתת לי? ראיתי פינת אוכל יפה שאני רוצה לקנות אבל אין לי אפשרות לראות אותה פיזית כי המפעל יושב בטבריה. העניין הוא שהמחיר הוא פצצה ולא אמצא משהו כזה במרכז. כדאי לי??

3 תגובות
עמוד 1
  • אני את המיטה של שחר קניתי באינטרנט אבל זה אחרי שקיבלתי המצלה על החנות

• אני לא הייתי קונה... הדברים במחשב / תמונות נראים לגמרי אחרת מאשר במציאות ותמיד אח"כ מתרצים לך שהתמונה להמחשה בלבד......
  • אם יש דבר שאני לא קונה באינטרנט זה רהטים . אם היתי ראה תמנות של מזנון שלי באיטנטרנט לא היתי חושבת בכלל בכוונו . אני דווקא קונה המון באינטרנט כלל בחו"ל ואין לי בעיה עם זה בכלל . רהטים זה דבר שצריך לראות במרחב וזאת הבעיה .
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה