די!!! לא יכולה יותר!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יודעת כבר מה לעשות עם נגה!
    הכל איתה במריבות בכעס ובבכי!
    היא רבה ומתווכחת על כל דבר. לא יודעת מאיפה זה בא לה.
    כל בוקר זה מריבות על מה היא תלבש ועל איזה תסרוקת. ואני לא נותת לה ברירה! ואז זה בכי וצרחות!
    זה מריבות על לאכול! מבחינתה רק שניצל תירס. גם אם אני מכינה דברים שהיא אוהבת היא קודם כל תריב ותווכח.
    והיא חייבת לצעוק! אני לא יודעת מאיפה היא שמעה את זה אבל היא צורחת כאילו היא גדלה בשכונת ברברים.
    שבוע שעבר היא ביקשה חרוזים להשחלה אתמול הלכנו לקנות ואיזה סצנות היא עשתה לי בחנות שהיא לא רוצה את זה והתחילה לצעוק. בסוף קניתי את זה לטליה והיא כמובן שיחקה בזה בערב.
    א
    היום החלטתי להביא אותה מוקדם מהגן ומהרגע שהיא באה היא רק מתלוננת! הכנתי מרק ועוף ואורז והיא לא רוצה. היא רוצה רק מילקי ועכשיו. צרחות עד לב השמיים. כבר אין לי כוח וחשק לשמוע אותה להיות איתה או לראות אותה.
    הכל אצלה חייב להיות בכוח ובעקשנות. אין דבר שזורם איתה בכלל וזה כבר תקופה.
    לעומת זאת בגן הגננות טו8ענות שהיא מקסימה ומדברת בנימוס ואוכלת יפה בקיצור כבר אין לי כוח

16 תגובות
עמוד 1

• לינבריא ני חברה שלך...ליטל ביבאס אני אשמח למאמרים

• שיתפתי, תסתכלי בקיר שלי

• ענברי זה כבר לא גיל שנתיים באיום זה הרבה יותר גרוע

• יווווווווו זה נשמע מחרפן
  • אני יודעת היטב, וגם אלה שלומקוביץ יודעת היטב כי זה גילאי הבנות שלה, גם שלי...
    יש ימים שזה בלתי אפשרי, באמת!
    ואז מגיע איזה בוקר שכולו בוקר של כיף ואת לומדת להעריך את הבקרים האלה, ואז פתאום יש עוד ועוד ימים כאלה של כיף.
    גם אנחנו בזה.
    יש בקרים שמהרגע שהיא קמה כועסים עליה ואז היא חוזרת מהגן ושוב, ויש ימים של כיף. באמת, הם חוזרים. צריך לקוות שהשפיות תשאר עד אז

• שכחתי לציין - חשבתי להעביר אותה להורים אחרים - אבל אז הסתבר לי שגם אצלם זה ככה עכשיו אז ויתרתי

• גם אצלי זה ככה
    ל בוקר מחפשים תרוץ למה להתלבש
    אז אני אומרת מי שיתלבש הכי מהר יקבל שוקולד
    ,עוגיה משהו לעודד אותם
    ולגבי הבגדים באמת לתת להם בחירה מתוך 2 לא רוצה לא צריך
    הולכים עם פיג'מה ותפסידי פעילות בגן
  • גם אצלי זה ככה!
    מסתבר שלא רק בנות עושות בעיות עם בחירת בגדים. גם מאור שלי (שהוא בן-בן

• זה לא העניין. גם אם אני מאפשרת לה בחירה משהו תמיד לא יהיה טוב

• בקשר לבקרים- שני טיפים. אחד - להכין בגדים מהערב. גם אם בערב יהיה בכי לפחות יש סיכוי שהבוקר יעבור בכיף. או לתת לה 2 אופציות לבחירה והיא בוחרת אחת מהן ז"א ממש להחזיק ביד חולצה ומכנס אחד וחולצה ומכנס אחר ולהגיד לה מה את בוחרת או פשוט להכין ולהגיד לה תראי הכנתי לך בלה בלה בלה.
    דבר שני - אצלי הולך מעולה להעיר אותם עם שירים בבוקר. הם עוד ישנים ואני מדליקה שירי ילדים והם מתעוררים ככה. ואז כשהם מתחילים לזוז מדליקה אורות. בנוסף - תעירי מספיק זמן לפני שיוצאים מהבית שלא יהיה מצב שכל הזמן אוף ילה תתלבשי ובלה בלה...

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה

• אני גם מכירה את זה !!!כך הם בודקים אותנו !!!!!ואנחנו חייבים לעמוד על שלנו!!!!

בקשר לבגדים - אני נותנת לה בערב להחליט מה היא לובשת..היא שמה על כיסא וזה מחכה לה בבוקר...
    באוכל - גם לה יש רצונות משלה -אז תמיד יש לי במקרר אופציות -נגיד אורז,ספגטי וציפס. בבשרי אני לא מתעקשת -כי היא לא ממש מתלהבת מהבשר-כמוני ..וירקות תודה לה" היא אוהבת....
    ובכלל זה גיל כזה -תקופת לא לא ו מעבר...מה לעשות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה