בנות ורודות שלי נא להכנס... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום שישי 18/11: יטבתה קומה 1 עזריאלי בשעה 9:00 (מקומות מתואמים)
    בואו נעשה סדר נוכחות: (רשימה בהחלט אחרונה)
    כל מי שמגיעה למיפגש פיסגה שלנו שתתייצב פה
    ותרשום נוכחת !!!
    ומי שלא באהההה

58 תגובות
עמוד 2
  • אני באה עם אופק...

תוסיפו אותי....
  • לילה איזה יופי ממש שמחה שאת מגיעה
    תשלחי לי מייל עם הטלפון ל
    [email protected]

• אני באה, ואולי גם בר.

• אוקיי שולחת...

ואגב, לכולן, קוראים לי אורטל...
  • גם אני רוצה לבוא ושתבינו עזריאלי נימצא ממש קרוב אלי 10 דקות נסיעה על מה אני מדברת אפילו ברגל אני יכולה להגיע אבל אני עם 3 ילדים הגדול צריך להוציא אותו מהגן רבע לאחד והשניים איתי בבית ניראה איך היה מזג האויר
    וסיוני המנהל שם קוראים לו עופר הוא עים קוקו ארוך תימני חבר שלנו שנים שנים אז עם היה בעיות דברי איתי ונראה כבר אני יעשה את כול המעמצים בכדי שאני אבוא מחר אולי אני יפתיע לבסוף ואני אבוא אבל עים שני הילדים שלי כנראה ניראה כבר
    לא בא לי לעשות חמוצים
    אושר 04/02/2008
    אמילי 11/06/2009
    אביב 02/07/2010
    http://s4.rimg.info/
  • איזה יופי שאתן באות
    איזה התרגשותתת
    טטיאנה את חייבת לבוא ותביאי איתך את הפיצה שלימדתי אותך

• טטיאנה ממי אני ממש אשמח לראות אותך

ואת יכולה להגיד לו שיש הזמננה על שם סיון ורנר למחר ב9 שיפניק אותנו חחחחח

• טוב בננות כרגע דיברתי עם עופר בפלאפון שלו ואני אמורה לחזור אליו בשעה 7 וחצי בערב ואז אני אראה מה קורה בסדר אני יעדכן אותכם ו99%שאני מגיעההההההההההההההה
    אושר 04/02/2008
    אמילי 11/06/2009
    אביב 02/07/2010
    http://s4.rimg.info/
58 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה