שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז עכשיו כשאמילי בת חודש+ ויש לי ניסיון ב כ-30 אמבטיות, הגעתי למסקנה שלא משנה אם אני מעירה אותה 15 דקות לפני שאמורה לאכול או שעה שלמה, הילדה מבסוטה באמבטיה אבל מתחילה לצרוח כשאני מוציאה אותה ומלבישה, ואני מחממת את החדר שינה וגם את האמבטיה טוב טוב, ככה שלא מדובר בקור- בטוח.

אני חושבת שהיא לא ממש אוהבת להתלבש כי הבכי קורה רוב הזמן (בדציבלים אלה או אחרים) כשאני מלבישה אותה, לאו דווקא אחרי אמבטיה.
    בכל מקרה, בגלל הצרחות האלה, אני בקושי מספיקה למרוח עליה קרם גוף, מלבישה ויאללה ציצי...

לעומת זאת בשעות הערב, הילדה ערנית ודיי רגועה, אז אני מנצלת את ההזדמנות קצת להפעיל אותה (שכיבה על הבטן וכו') וגם ניסיתי להפשיט אותה ולעשות לה קצת "התעמלות" ומסאז'- המשימה עברה בהצלחה, ללא ציוץ ודווקא נראה לי שהיא נהנתה.

השאלה שלי היא האם זה בסדר שאני לא עושה את המאז כחלק מטקס השינה אלא סתם ככה באמצע היום?
    אני שואלת כי בעתיד אני רוצה שיהיה טקס שינה מסודר, ואם היא תמשיך לצרוח ככה, עיסוי לא יהיה חלק ממנו...

שאלה נוספת לא קשורה- יש לה מן פריחה אדומה כזאת בצוואר וקצת בפנים..
    אני יודעת שזה נפוץ אצל תינוקות בגיל הזה, השאלה אם יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי להימנע?
5 תגובות
עמוד 1
  • ג'ני ממי זה בסדר
    כל התינוקות ככה (טוב רובם)
    אבל זה נעלם לאט לאט את תראי
    ואז הם מגיעים לגיל שהם לומדים לזחול ולהתהפך ובורחים לך את מתכננת מהם שניה של שקט להצליח להלביש אותם

• אצלי הם עדיין מקטרים כשאני מלבישה אותם.
    וגם אצלי העיסוי נעשה באמצע היום, כשאני סתם משחקת איתם.
  • מזה העיסוי הזה?
    אני אחרי המקלחת של אוראל מורחת קרם מלבישה וזהו..

• יסמינוש, עיסוי זה מסאז בכל הגוף של הילד...

אני לא הייתי עדיין בעיסוי תינוקות אז אני עושה עיסוי של כל חלקי הגוף סתם איך שמרגיש לי נכון...

אני מתכוונת ללכת לעיסוי תינוקות ואז אולי אלמד שיטה..
  • מאמי בדיוק אותו הסיפור אצלי!!
    הילדה פשוט לא אוהבת להתלבש פשוט לא! במקלחת היא רגועה
    ואיך שאני מייבשת אותה ומתחילה להלביש צורחת עד השמיים

לגבי הפריחה זה ההורמונים שלך מהחלב יעבור לבד אין כל כך מה לעשות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה