איזה קטע היה לי עכשיו בגן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

15 תגובות
עמוד 1
  • וואו!!! קטע גדול!!!!
    אני דווקא שמחה שהגעת בדיוק בשלב הזה, שראית איך כועסים עליו ואיך מתנהגים אליו.
    זה אף פעם לא נעים לראות שמישהו אחר כועס על הילד שלנו, רק לנו יש את הזכות לכעוס, לצעוק להעניש

• גם אני הייתי פונה לאחראית,וגם לגננת עצמה לברר בדיוק מה קרה,מה כ"כ הפריע,ולמה לילד בגיל אסור לומר "אני רוצה" על אוכל כשהוא רעב...יש גבול בגיל הזה כמה משמעת עצמית אפשר לדרוש מהם,בפרט בשעות אחר הצהריים כשהם כבר עייפים.
    ולמה הוא לא קיבל עם כל הילדים,רק בגלל שאמר שהוא רוצה?....
    אני לא רואה מקום להתעקש כ"כ ובצורה כזו,היא יכלה לפתור את זה ב-"רעי אמא באה לקחת אותך,פעם הבאה אני אשמח אם תמתין בסבלנות לתורך\תבקש יפה,אתה יכול לקבל את הפרוסה שלך וללכת עם אמא" או משהו כזה...
  • אני חושבת שהייתי דופקת לה את הראש בקיר!!!

• בננות, תודה!
    צודקות!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אמנם אני מסכימה שלא היתה צריכה להתעקש כשהגעת, אלא פשוט לשלוח אותו אליך

• אני עם מורן
  • תמרי, ברור שצריך להתייחס לילד מפריע ולהעיר לו. אני לא מפקפקת בזה...
    אבל בשורה התחתונה זה היה בגלל פרוסה עם שוקולד, ובשעה רבע לארבע אחה"צ... זה לא הוגן להתעקש איתם בשעה כזו על כאלה זוטות...

זה היה גם קצת מטומטם להתעקש על זה שיחזור למקום בעוד אמא שלו באה לקחת אותו! הוא הרגיש מוזר ומובך...

מעצבן!

יש לה מזל שאני בנאדם מכבד ולא אמרתי את מה שהיה נראה לי באותו רגע מול כל הילדים והסייעת...

• אני עם מורן
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אני לגמרי עם מורן

• אני הרבה פעמים הייתי שומעת את הסייעת או הגננת נוזפת ביאיר מבעד לשער שהייתי באה לקחת אותו... אותי זה תמיד "הצחיק" כאילו - אוי, מה כבר הוא עשה הפעם... ואמרתי לעצמי- הנה שמים לו גבולות בגן שזה סוג של למידה ומשהו חיובי...

אם את מרגישה שהיא העירה לו סתם אז זה שווה בירור... אבל אל תשכחי שלגן חוקים משלו והילדים מבינים את זה מאוד מהר. אני לא הייתי רצה להתלונן לאחראי.
    מה שכן - ממש מוזר שהיא המשיכה להעיר לו אחרי שהגעת - חוסר טאקט!
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • אוי אוי אוי !!!איך אני אוהבת קטעים האלה -לתפוס אותן על חם!!!!

קודם :היא לא צודקת !!1מה הוא כבר עשההה? חטף למישהו כריך?הרביץ? לדעתי היא הגזימה!!!!
  • אני אם שלגיה , מה לעשות שיש בגן חוקים וילדים צריכים להחיות לפי זה .
    לגבי כריך נכון הוא רעב אבל מה עם ילדים אחרים ? הם פחות רעבים ? הרי תוך 5 דק' כולם היו מקבלים הכל לפי סדר שלהם . או בגלל שהוא דורש יותר מגיע לו לפני כולם ? אני יודעת שעמדה שלי לא פופולרית אבל אני תמיד מנסה לחשוב גם על הילדים אחרים וגם על הגננת .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני גם חושבת כמוך שהיא המשיכה לגעור בו בגלל שתפסת אותה על חם.
    וכמוך, גם לי נראה תמוהה עונש
  • אני עם תמר
    יש לה גן שלם להחזיק
    ואני לא חושבת ש"תפסת אותה על חם"
    אפשר לחשוב שאנחנו לא כועסות/צועקות על הילדים שלנו אף פעם...
  • אין לה גן שלם להחזיק. זה צהרון עם כעשרה ילדים!
    וחוצמיזה, ילד מבקש לאכול, התעצבנת על אופן הבקשה - סבבה תעמידי במקום, אבל למה להעניש?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה