חייבת לשתף אתכן.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה בנות יקרות....
    המחזור האחרון שלי היה ב 15.10 ותמיד אבל תמיד בחודש שאחרי הוא מקדים ביומיים שלושה.
    אז זהו ש... החודש הוא לא רק שלא הקדים אלה עדיין לא הגיע ( בינתיים איחור של יום) ו............. אני פוחדת לבדוק בכדי לא להתאכזב ...

אני ובעלי כבר מנסים 11 חודש וזה החודש שבדיוק לפני שנה עברתי הפלה כי לא היה דופק בשבוע 8..

אז מה אתן אומרות בנות יקרות ומעודדות??????????
    לחכות קצת?? לבדוק בבוקר??? מה אתן הייתן עושות במצבי???

אני פוחדת לחיות ב"אשליה" שזה הצליח ו.......... להתאכזב.
    אני עדיין לא אומרת כלום לבעלי כי אם ידע שכן הוא יזנק עליי ( ואני פוחדת ליפול...חחח)...הוא פשוט מצפה לזה יותר מאשר אני וגם אותו פוחדת לאכזב במידה וזה שלילי..

אוףףףףףףףףףףףףףף.... מה עושים?? בודקים וזהו???
    אני רק רוצה לציין ( וסליחה שאני כזאת דוחה ) שההפרשות שלי ממש אבל ממש שקופות ולא צהבהבות כמו לפני מחזור .

אז מה דעתכן???????
9 תגובות
עמוד 1
  • היי,

אני הייתי מחכה עוד יום יומיים ובודקת.
    אני בעד התרת הספק,גם אם מתאכזבים (בע"ה שאת לא תתאכזבי ותגלי הריון) עדיף לדעת מאשר לחיות בסוג של "אשליה" לפחות זאת דעתי כי בסוף ממילא יודעים.

בע"ה בשורות טובות...

elya
  • שלום,

כבר הייתי בודקת !!!

בהצלחה...

בע"ה הריון קל ותקין...

• היי לך,
    אני הייתי מנסה ומכינה את עצמי נפשית לסיכוי שתצא תשובה שלילית..
    את יכולה לקנות את הערכות שמזהות גם כמה ימים לפני האיחור.. אולי הן מדויקות יותר..
    אני יכולה להגיד לך על עצמי.. שאני כלכך מוטרדת מהמחשבות של כן או לא הריון עד כדי כך שאני מעדיפה לעשות בדיקה ומקסימום להתאכזב..
    מאחלת לך שזה יהיה חיובי!! ושתחווי הריון תקין ומהנה.. :)
    ומקווה שבעלך באמת יקפוץ עלייך משמחה.. :):)

me

• בהצלחה תעדכני אותנו
    אני הייתי בודקת מהסקרנות, קשה לי לחכות למרות שעדיף
  • יום איחור זה מספיק כדי לבדוק אלא אם כ היה ביוץ מאוחר
  • ברור שלעשות בדיקה ביתית - עדיף של חברה טובה שמזהה כמה ימים לפני והמון המון בהצלחה

רעות

• אני הייתי כושה כבר בדיקה
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה