היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תודהההה!!!! מאמי שלי.... איך התרגשתי לראות את ההודעה שלך!!!! עוד שבוע אני אחזיק לך אצבעות... נשיקות
היתה לנו התחלה טובה השבוע, אמן ונסיים אותו בעוד בשורה משמחת!! בהצלחה
בשורות טובות
יאווווווו קרנושש שיהיה המוןוןן בהצלחההההה מחכות לבטא מהמממתתתתתת
בהצלחההההההההה יקירה
מחזיקה לך מיליוני אצבעות
מחכים לך במועדון שלנו (מועדון ההריוניות)
יאללה מחר בשורה טובה אמן!!!!
לילה מדהים
אפרת
קרן המהממתתתתתתת.....
המון בהצלחה היום....
נשיקותתתתתתתתתתתת " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
בהצלחה, השארתי אחריי את השער פתוח אז תצטרפי
בהצלחה
קרןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מאמי
המון המון בהצלחה !!!
קרןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כואב לי בכל הגוף מרב שאני כ"כ רוצה בשבילך. מחזיקה לך מלאנתלפים אצבעות
אני במתחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מחזיקה לך אצבעות יקירתי
נווווו מה קורה?!?!?
צמחו לי קרניים....
אני מקווה שאת בוכה מאושר עם חיוך מאוזן לאוזן ...
הלוואי !!!! נו תעדכני כבר אני במתח " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
נווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתחילה לדאוג.... קרן מה קורה????
מה קורה?
טוב בננות, נראה לי שאנחנו צריכות להרפות ולתת לה את הזמן שלה... בסופו של דבר היא תיכנס לעדכן אותנו... מקווה שבשורות טובות... אז קרן יקירה... תקחי את הזמן... ומה שלא יהיה אנחנו כאן ויהיה טוב...
נשיקות " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."