היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני עדיין משתמשת לרזוש בשמפו של ג'ונסון הצהוב ובסבון של לייף לתינוקות (חולה על הריח), בכל מקרה קניתי שמפו של סרקל אני יודעת שזה גם לילדים אבל מאיזה גיל?
6 תגובות
עמוד 1
בידיוק לפני כמה ימים נגמרה לנו אבקת כביסה לתינוקות, אז שמתי כבר פעמיים עם אבקה רגילה. ואני חושבת לחזור בי כי....חסר לי הריח
מה ההבדל בין סבון של תינוקות ובין סבון של מבוגרים?
את יכולה להשתמש בסרקל גם בקרם וגם בשמפו
עד איזה גיל השתמשתן בשמפו לתינוקות? עד היום שמפו וסבון נוזלי הסגול של ד"ר פישר
באיזה גיל אפשר לקנות את הקרם/ תרסיס לשיער של סרקל?? תכלס, את חופשי יכולה להשתמש מעכשיו. גם אצל בריאל השיער היה ככה בגיל שנה והיה "מסודר" רק כשהיה רטוב, אני התחלתי לשים לה סרקל כשהיה מה לסרק (בגיל שנה וחצי ככה)
קריטי בגיל שנה לקנות עדיין מוצרים של תינוקות? רני חושבת שלא קריטי, אבל לדעתי כדאי לפחות עד גיל שנתיים וחצי.
ועד איזה גיל כיבסתן לילדים את הבגדים עם אבקת כביסה של תינוקות? עד גיל שנתיים וחצי. אני כבר לא מפרידה, מכבסת ביחד עם שלנו.