היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול הלכנו אני ובעלי לפעמית סטור-יש שמה כל מיני דברים יפים חד פעמיים וכלי נוי מזכוכית (-אני חווולללההה על החנויות האלהה אני יכולה להיות שם שעווווווותתתתת) ופשוט בשלב מסויים לא יכולתי לעמוד יותר על הרגליים!!! הגעתי הביתה ולא יכולתי להוזיז אותם! פשוט כך! חשבתי שאני מתעלפת עוד שנייה אחת! טוב,אז אולי הלכנו הרבה? (ספק) אז אני אביא לכן עוד מצב...היום-אני נוסעת באוטובוסים לעבודה...לא עמדתי כל הנסיעה הגעתי לעבודה,דיברתי עם מישהי בדיוק 5-7 דק' ו.....כאבי רגליים! אני מרגישה שאם אמשיך לעמוד-פשוט יכאב לי עוד יותר ושאני חייבת לשבת.......
בעלי אומר שזה מההריון....אני אומרת שזה יותר מהמגף......יכול להיות שזה מההריון? עד כדי כך?
6 תגובות
עמוד 1
בטח שיכול ליהיות בגלל שיש לך 2
חחח אבל אני לא מרגישה שכבד לי או משהו כזה.....אני מרגישה שאחרי שאני עומדת 5 דק' על הרגליים אני לא יכולה לעמוד יותר....ואחרי שקניתי מגף חדש ב-270 ש"ח לא בא לי לחשוב שזה ממנו......חח
נראה לי שהריון עם תאומים זה יותר קשה בגלל הכובד ואין קשר למגף תנוחי הרבה עם רגלים מוגבהות ותרגישי טוב
כן? אתן חושבות שזה לא קשור לנעליים? למרות שאני לא מרגישה כבר או משהו כזה? (-זה לא מוזר שאני לא מרגישה כבד? מחר אני כבר בשבוע 19...שד"א איזה חודש זה?
אני הייתי בודקת את זה.הרגליים מתנפחות. כאב לך גם לפני המגף החדש? לי לא היו תופעות כאלה בהריון, אז אין לי יותר מידי ה להמליץ. אבל תבדקי את זה!
מאמי תנסי ללכת עם נעל אחרת יכול להיות שהמגף לא מספיק יציב ותומך ברגל. וחוץ מזה זה יכול להינות מההריון זה כבד יותר מהריון רגיל ושונה ממנו. אין מה לעשות. כשאני הייתי שואלת את הרופא על כל מיני כאבים אם זה נורמאלי הוא היה עונה לי :"זה הריון תקין בגוף בריא" אין מה לעשות