2 שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. מתי החלפתן את הבגדים לבגדי הריון? אני עדיין עם הבגדים הישנים שלי... אומנם את החצאיות אני לא יכולה לסגור עד הסוף לגמרי ממש...אבל עולות עלי והן בהחלט שימושיות! החולצות בכלל עולות עלי-ככה שאין בעיה איתן....

2. המשפחה של בעלי באה אלינו היום ואני צריכה עזרה בעוגה קלילה,טעימה להכנה!
    רולדות ממולאות בקרם,עוגות בחושות מעניינות, וכו' וכו'.....

תודה!

17 תגובות
עמוד 1
  • אני התחלתי להחליף את המלתחה לקראת חודש שישי..
    אבל הג'ינסים לא עלו עליי- בגלל ההתרחבות באגן כבר מחודש רביעי...
  • ב"ה

מאמי! דבר ראשון אני לא ממש מכירה אותך אז רציתי לומר בשעה טובה על התאומים איזה יופי זה אה?? שניים בלידה אחת נראה לי זו חוויה מדהימה! אז שיהיה בקלות!!
    דבר שני אני גיליתי בהריון הראשון שלי שהכל שטויות ולמה? דבר ראשון האופנה היום היא של בגדים רחבים כדוגמת טוניקות ( לפי ההודעות שקראתי ממך הבנתי שאת משתייכת למגזר הדתי נכון או שאני טועה?) אז גם אני דתייה ושומרת וחצאיות היום יש בשפע עם גומי שזה מה זה נוח חבל"ז!!
    וחוץ מזה שאם תלכי לחנויות ותשאלי יש בגדי הריון כמעט ולא תתקלי בתופעה אלא אם כן זו חנויות מיוחדות לכך כמו רמלי וכו'... שאת מבינה בעצמך שכל בגד שם שאת קונה את משלמת ביוקר ממש.
    אז לדעתי תקני מה שהמלצתי לך....
    ושיהיה ב"הצלחה!
  • הריון ראשון החלפתי לבדגי הריון ממש בהתחלה, בהריון השני רק לקראת שבוע 20.
    אבל כל אחת והגוף שלה.
    אם נוח לך בחצאיות שהן לא סגורות עד הסוף אז תמשיכי ללכת בהן ואם לא אז יאללה להחליף לבגדי הריון.
    נראה לי חולצות לא חייבים לקנות של הריון אפשר חולצות רגילות שיכולות להתאים להריון
    [

• אני כבר צריכה בגדים חדשים ואני רק בשבוע 11+5...
    הג'ינסים שלי היו מידה 0 או 1 ולכן השינוי הוא ככ גדול אז אני אמנם בלי בטן גדולה אבל האגן כבר מצריך מכנסיים נמתחות...

לגבי עוגה, כשיש לי אורחים אני מכינה אותה בבוקר, שמה במקפיא לשעתיים והיא יוצאת מעלפת קלילה וטעימה. מצרפת מתכון.

http://www.carine.co.il/htmls/page_548.aspx?c0=13464&bsp=13092

בתיאבון
  • האמת שגם החצאיות שלי מידה 0 או 1...ובכל זאת הם עדיין עולות עלי...זה נורמלי? חח

ממ תודה על המתכון!

• בוקר טוב,

בחודש שישי התחלתי להחליף בגדים לקצת יותר רחבים- למשל חולצות למידה 4-5
  • אהה,אני מכירה את המתכון הזה! אני עושה אותו המוןןןןןן!! זה טעים חבל על הזמןן!!!! בא לי עוגה אחרת! כל המשפחה של בעלי כבר מכירה אותה.....חח

• מאמי
    זה תאומים את אולכת עוד להיות ענקית

• אני בסביבות חודש 6-7 התחלתי לקנות בגדים קצת יותר גדולים, וקניתי בחנויות רגילות פשוט מידה יותר גדולה מהמידה הרגילה שלי,כי בחנויות של בגדי הריון הכול היה ענק עלי! אם את רוצה אתר מעולה שאני מכינה משם המון מתכונים קלים ופשוט טעימים, יש שם גם מלא עוגות בחושות טעימות וקלות. הנה הכתובת: http://www.nikib.co.il/
    תכנסי לעוגות בחושות

• חני חני!! אני צריכה שתביאי לי עצות!! חח

לא יודעת בקשר למה..פשוט עצות...אני לא יודעת כלום...הריון ראשון...אני צעירונת.. בת 21...ועוד תאומים! חח

• אצלי כבר משבוע 10 משהו כזה החלפתי למכנסים רחבות יותר ועם גומי רחב...

אח"כ כבר בחודש 5 התחלתי לקנות טייצים במידות גדולות יותר וחולצות במידה אחת גדולה יותר... במיוחד כאלה שמתרחבות בבטן.
    .... וגם 2 ג'ינסים של הריון ב H&O... זה הדבר היחיד ההריוני שקניתי שממש אפשר להגיד- זה של הריון. כל השאר- בסתם חנויות!

• בהריון הראשון עברתי לבגדי הריון בחודש חמישי (בהריון הראשון לוקח זמן עד שהבטן יוצאת) לעומת זאת-
    עכשו אני רק בשבוע 12 וכבר לובשת מכנסי הריון... יצאה לי הבטן כ"כ מוקדם כבר בשבוע 6 או 7....
    לגבי חולצות אני קונה בחנויות רגילות אתמול קניתי ב- TNT 2 חולצות רחבות יפות...
    מזל שהאופנה עכשו של בגדים נשפכים כאלה....
    בקשר לעוגה- יש לי מתכון מעולה לעוגת תפוחים אם בא לך.........
    בעצם גם עוגת גזר עשיתי לפני שבועיים ויצאה מעולה..

• בובה כל מה שאת רוצה בכייף

• ואווו חני חניי!!!!!! אני עכשיו בלחץץ.... האמת שכ"כ בא לי לידה רגילה ולא קיסרי! אני יותר מפחדת מקיסרי!
    אני מרגישה בעיקר את העובר שנמצא למטה...אבל אני כאילו לא מרגישה את השני....-יכול להיותש פשוט אני עוד לא יכולה להרגיש אותו?

יולי- תביאי לי בבקשה את המתכון של התפוחים...מעניין אם זה ילך אצלנו

• סבבה, אבל המתכון בבית אז רק אחרי 17:00.... זה בסדר? לא מאוחר לך מדי?

• מאמי. בעז"ה תלדי לידה רגילה. יש לי 2 אחיות עם תאומים והם ילדו לידה רגילה ומהירה בלי סיבוכים!!
    אני גם התחלתי בלידה רגילה אבל זה הימשיך לניתוח בגלל ירידת דופק

ואת לא יכולה לדעת את מי את מרגישה זה יכול להיותצ רגל של העליון או יד .
    בתאומים א"א לדעת בד"כ
    אבל הכי חשוב להיות רגוע מאמוש

• האמת שאני ב17:00 יוצאת מהעבודה ואין לי מחשב בבית..אבל לא נורא...אולי אני אבקש מאחותי שתיכנס לאתר ותביא לי את המתכון... תודה!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה