אוף איזה באסה ועצבים......... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

בשבוע 8 גילו כי יש לי CMV חיובי ולכן שלחו אותי לעשות שוב בדיקות דם ושתן בבי"ח בסיכון גבוה, בבדיקות התברר כי הדם נקי והשתן לא
    ולכן בקיצור אני נמצאת בסיכון גבוה במעקב.
    אני צריכה לעשות סקירת מערכות מכוונת לCMV בגלל שבעלי ואני החלטנו שאין מצב שאני עושה מי שפיר ( אני אעשה הכל חוץ מהבדיקה הנוראית הזאת!)
    בכל מקרה יש לי עוד איזה 5 שבועות עד לבדיקה הזאת ואני מתפללת שהעובר לא נדבק חו"ח !!! מישהי יודעת מכירה מישהי חוותה משהו דומה ובסוף הכל התברר כבסדר??
    בנות אני מה זה צריכה חיבוקים וחיזוקים כי אני ממש מקווה לטוב אבל חוששת
    הריון ראשון שלי הלך חלק , הריון שני הפלה בשבוע 5 ועכשיו הריון שלישי שאני כ"כ רוצה שיהיה טויב!!!

7 תגובות
עמוד 1

• [

• ב"ה

דבר ראשון אני מתה מפחד מהבדיקה בגלל הסיכונים שלה ובשבילי ההריון מאוד יקר!
    דבר שני אנחנו דתיים והתייעצנו עם רב שאמר שלא כדאי כי זה לא יתרום לנו שום דבר, אני אמשיך את ההריון בכל מצב!
  • הי תמי,
    קודם כל אל תלחצי, עדיין את לא יודעת אם העובד נדבק, ואני מאחלת לך מכל הלב שהוא לא, יש רק 30%- 50% שהוא ידבק. חוץ מזה, קראתי שגם אם חס וחלילה יש הידבקות, 90% מהתינוקות יוצאים בסדר גמור, בריאים ושלמים.

ככה שהסיכויים לטובתך!

המשך היריון תקין,
    יפעת.
  • גם לי יצא בבדיקות דם CMV חיובי, אבל הרופא לא אמר לי כלום על לעשות בדיקות ספציפיות של זה....
    רק הסביר לי שזה אומר שבעבר נחשפתי לאיזשהו זן ממשפחת מחלת הנשיקה...
    וזהו.
    נדבקת במחלת הנשיקה תוך כדי הריון?

• ב"ה

יולי 2001 זה העניין שאי אפשר לדעת! יצא לי שתי הבדיקות חיוביות וזה אומר שנדבקתי בחודשים האחרונים.
    עשיתי בדיקה בשבוע 8 שאישרה את זה ולפני עשיתי ב2009 בהריון הקודם ולכן אי אפשר לדעת מתי נדבקתי האם לפני או במהלך ההריון!
    ולכן אני במעקב.
    יש שני ערכים לבדיקה זו IGG ןIGM אחד מהערכים האלה ( לא יודעת איזה) הוא לא מסוכן להריון והשני כן ולי יצא חיובי בשניהם!
  • בדקתי ה- IGG חיובי, וה- IGM שלילי.. אני מקווה שזה בסדר...

• ב"ה

גם אני מקווה בשבילך מותק! תבדקי באינטרנט או שתתייעצי עם רופא שלך
    ב"הצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה