ואיייי איזה בעל יש לי!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פשוט מושלם!!!!
    לקח אותי אתמול למסעדת בשרים ונתן לי לאכול בשר עד שהקאתתתי בשר..!!!
    חולה על בשר למי שלא יודעת!!!
    סתם רציתי לשתף...
    דרך אגב אתמול עבר על אגם יוםםםםם שלא נדע מצרות שיגעה אותי הקטנה הזאת טיפסתי על קירות מעצבים....
    ואז בלילה לפני השינה חשבתי אולי חסר לה האינטימיות של ההנקה נסיתי להניק אותה והיא ממש ממש לא רצתה עשתה פרצוף של גועל... אז נתתי לה בקבוק שאבבבה אותו והלכה לישון אז כנראה שבאמת זה היה מגיע מצידה במוקדם או במאוחר
    לגביי הייבוש אני שמה כרוב בלילה בחזיה שלשום שאבתי בבוקר 200 סיסי ובערב משהו כמו מאה עשרים אתמול שאבתי רק בבוקר גם מאתיים ובערב כבר לא הייתי צריכה לשאוב והבוקר שאבתי יצא רק מאה עשרים..אז אני בדרך נכון???

13 תגובות
עמוד 1
  • יאמי

• חחחח אני מסוגלת לאכול איזה פרה.... מוווווו

יופי ירדן, אני שמחה לשמוע את בהחלט בדרך הנכונה
    [

• כל הכבוד לבעלך
    חשוב ככה לצאת מידי פעם .... ולחזור לשפיות!
    כמה אפשר כבר להיות בבית בבית בבית כל היום...

אני חושבת שכן- את בדרך הנכונה
    ככה בכל יום יהיה קצת לשאוב...
    תראי מה זה - ניסיתי להניק שוב והיא עשתה פרצוף
    אז כנראה שגם היא שלמה עם ההחלטה!

• שמחה מאוד שהתשכנעת והלכת!!!
    מאוד חשוב שתצאו ותבלו

• חמודות שלי....
    קליפסו מה לא אכלנו???
    במנות פתיחה היה פטה כבד,כנפיים מטוגנות עם רוטב צילי מתוק וסלמון בעישון הבית
    עיקריות, אנטריקוט,אסאדו,צוריסוס,עוד חלק שנקרא עכביש
    ולקינוח קרם ברולללה

לקחנו איתנו את אגמי....
    וכמה ביקורות קיבלנו!!!! מזל שלי שאני יודעת לקרוא שפתיים אז פיצחתי הערה אחת שם...
    אז זוג זקנים שטען שהיא קטנה מידי כדי להוציא אותה מהבית
    ועוד זוג צעיר שאמר "איך מוציאים תינוק בכזה מזג אויר"
    ממש להתקשר לרווחה כולה מהבית למכונית ומהמכונית למסעדה עם ילדה משובצרת...
    שמתי לה אוברול שלם ומעל חולצה פליז ומכנס פליז ונעליים עם פרווה בפנים וכובע...
    מה שגם לא היה ממש קר אתמול בערב וזה היה בשעה שבע וחצי בערב היינו בבית עד תשע ככה
    וישבנו מתחת למזגן..

קיצר שימותו!

• יופי שנהנתם!

אני חייבת לומר ש.... נשארתי ירוקה מקנאה על כמויות החלב שאת שואבת, ועוד כשאת פועלת במרץ לייבוש
    בתקופות הטובות שלי לא הצלחתי ככה

בכל מקרה לפי הירידה בכמות את בדרך, רק אני שמעתי שצריך לשאוב רק עד שאין גודש. לא יותר..
    אבל כנראה כל גוף ודרכיו שלו להיפטר מעודפים

בהצלחה!!
  • חחח

את בטוח יודעת שזאת עסקת חבילה- לצאת עם תינוק/ת + לקבל הערות מאנשים... (שמתם לב שבד"כ המעירים הם מבוגרים???)

אחחחחח.. אין דבר מעצבן יותר מלקבל טיפים לא מבוקשים בקשר לחינוך ותפקוד עם הילד הפרטי שלך.

אני- לפעמים עונה ומעמידה במקום, ולפעמים שותקת ושמה פס. תלוי בסף העצבים שלי באותה פעם ובמידת הרחמנות שיש בי כלפי המעיר התורן.
  • כל הכבוד לבעלך, אני שמחה שנהנית!
    חייבים לצאת מהשיגרה מדי פעם, אם לא - נשתגע!
    ודפדפי את כל הפרצופים וההערות, שיקפצו לך!!!!

• לגביי הייבוש נראה לי שאת צריכה רק לשאוב את הגודש
    ועכשיו שכבר אפשר להגיד את זה 200cc בשאיבה

• איך אומרים בתאבון בזמן עבר?
  • אני פשוט לא מצליחה להבין מה אנשים חושבים
    באמת מה עושים במדינות הקפואות של עשר מעלות מתחת לאפס? נעולים חודשים עם הילדים בבית? לא יוצאים? לא מבלים?
    יאללה כולה גשם אפשר לחשוב - המקסימום שיכול לקרות זה שיהרס הפן חחחחחח

• וווווואי כמה בשר הלך שם!!!
    יוצא לי ריר מהפה, גמאני חולת מתה מאוהבת בבשר
  • שמחה שיצאתם ונהניתם זה הכי חשובבבבבבבבבב....
    כל השאר יכולים מזה לקפוץ לכם, עשיתם טוב מאוד שיצאתם קצת להתאוור...
    ולא כזה קור, אם מלבישים כמו שצריך ויש אוטו, מה כזה נורא... ומה עשו אנשים במידנות הבאמת קרות?
    אמא שלי הייתי המוציאה אותי אפילו בחורף עם שלג בחוץ לטיול קצר ונעים באוויר צח, מה זה השטויות האלה, קיצר שלא ידחפו את האפים שלהם למקומות שלא צריך!!!

ובתיאבון כפרהההההההההההההההההה איזה תפריט חחח הרגת אותיייייייי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה