איזה מסכנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התחתנה אתמול בחורה שליפני שלושה ימים עברה את הכביש ופגע בה ובאמא שלה אופנע. האמא יצאה עם מכות יבשות. והכלה עם שבר מכוער ברגל וצריכה לעבור היום ניתוח אתמול התחתנה והיום ניתוח!
    איזה מסכנה

5 תגובות
עמוד 1
  • ווואייי איזה סרט.. לא סתם אומרים שיש עין הרע לפני חתונה!!
    צריך להזהר המון!!
  • וואי אני גם שמעתי על זה...כן זו ממש אומללות להגיע ככה לחתונה על כיסא גלגלים ומיד אחרי החתונה לעבור ניתוח... וגם החתן מסכן ככה ליפול יום אחרי החתונה במקום להיות בשמחה של חייך לעבור יתוחים וכו...אני בטוחה שזה ניסיון קשה מאוד ד' יעזור שיהיה להם חיים יפים מאושרים ובריאים כי להיות בכזה מצב בחתונה של עצמך זו עגמת נפש לא נורמלית...
  • יאו ממש מסכנה....
    אבל ככה זה- תאריך לא דוחים....
    אבל מה- אם נניח הורה נפטר כמה ימים לפני, עדין מתחתנים? זה סיוט!!!!

• לפחות היא חיה

• נכון אתם צודקות בהכול....לפחות היא חיה!ובכ"א אני חושבת שזה לא קל .אבל צריך להודות על החיים....ולהתפלל שלא יהיו עוד צרות...הריון קל תקין ובריא עם ילדים מלאות לכולנו....
    אמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה