מעניין... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהריון הראשון היתה לי קצת סכרת...על הגבול אבל בכ"א בייתי במעקב דיאטה ...וב"ה היתי מאוזנת לגמרי .הילד נולד בסוף 3700 ...הריון שני היתי ללא סוכר וגם בהריון הנוכחי אבל הרופא אמר לי לשמור בכ"א ולא לאכול יותר מידי (אני לא שמנה) כי אחרת היתינוק יוצא יותר מידי גדול...ואני בחורה רזה ולא גבוה במיוחד וזה מביא לסיבוכים ...מה נראה לכם שאם אני אוכלת יותר מידי זה משפעי גם על התינוק?תמיד חשבתי שאם אוכלים יותר בהריון פשוט האמא נשארת עם עודפים....
3 תגובות
עמוד 1
  • ואיך יצא השני? גדול?
    אולי בעלך גדול והוא אשם בהכל?
  • הכוונה היא לכמות הסוכרים (שזה כולל גם פחממות) שאת צרוכת. הגוף שלך מפריש כמות מסוימת של אינסולין שמתמודד עם הסוכרים. אם הגוף או ליתר הדיוק האינסולין לא מטפל כראוי בכל כמויות הסוכרים = סכרת, ואז יש עוד סוכר בגוף שסוכר זה עובר דרך השלייה לעובריניו.
    אם אין לך סכרת אומר שהאינסולין מפרק את הסוכרים כמו שצריך ומה שעובר לעובר זו כמות שצריכה להגיע אליו ולא מעבר.
    עודף סוכר זה גם מה שגורם לעובר לגדול ולהיות גדול מעל הממוצע.
    יש אנשים רזים שחולים בסוכרת. כמובן שעודף שומן תורם מאד לנושא.
    [

• דווקא בעלי ממש ממש לא גדול, מאוד גבוה ורזה ....אבל המשפחה של בעלי מאוד גבוהים ואולי זה משפיע....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה