פטמת אוונט- עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי בנות יקרות,
    אמנם אני חדשה כאן ולא 'מוכרת', אבל בטוחה שתדעו לעזור לי ולא תשאירו אותי עם סימני שאלה
6 תגובות
עמוד 1
  • הייי
    פטמה רב פעמים טוב.
    רק תבדקי את הבקבוקים של אוונט הבנתי שיש כאלו שנוזלים.
    אני משתמשת בMAM,
    האמת בגיל של הגוזל אפשר כבר שלב 2.
    אצלי יש גם פיצקולינה בגן, ללא תמ"ל רק על חלב אם, אני שואבת בבוקר לפני ששמה אותה במשפחתון (וכמובן לפני שהולכת לעבודה) ושואבת עוד בזמן העבודה. ככה כמות החלב אצלך לא תפחת ולא חייבים תמ"ל.
    חות מזה שעוד חודש וחצי - חודשיים אפשר להחליף לו מנה אחת של חלב במוצקים.
    [

• אני ממש לא מתמצאת בבקבוקים של אוונט
    אבל...
    אני העברתי את נונה פנונה שלי לפטמה מספר 2 היא בת חודשיים לדעתי נסי פטמה מספר 2 תראי אם הולך חלק.. אם לא רדי ל- 1 ואם קשה לו ממש לשאוב עלי ל- 3
    אין מה לעשות הכל ניסויי וטעייה...

• לשלב שלו כבר שלב 3. כתוב על כל פטמה מאיזה שלב היא.

בהצלחה

• תודה רבה על התשובות המהירות!
  • עשית לו בנק לא?
    זה יספיק לו בתור מנה שלישית?
    מה שאני עושה זה מניקה רק מצד אחד במשך הלילה וככה מוקדם בבוקר יש לי יותר ממנה בצד השני.
    ביחד עם המנות שיוצאות לי בצהרים אני מצליחה להגיע ל 3 מנות.
    וחוץ מזה תמיד יש בגן שקיות קפואות של החלב שלי לכל מקרה.
    ואם לא מספיק עדיין אז תוסיפי תמ"ל, זה ממש לא נורא אם הוא יאכל מנה אחת של תמ"ל בגן (השאלה אם יאהב את זה) רוב ילדי ישראל גדלים על תמ"ל בינתיים יש לנו כמות יפה של פרסי נובל . חחחחח
    לי תמיד יש למקרה חירום מטרנה טוגו = זה שקיות של מטרנה שאפשר להזמין דוגמיות או לקנות חבילה של 5 שקיות כאלה בסופר לכל מקרה כדי לא לקנוטת חבילה גדולה ואז לזרוק את רובה.
    תזמיני דוגמיות גם מסימילאק וגם מאופטימיל.
    [

• פיטמה רב שלבית מתאימה לדייסות, כשהאוכל סמיך.

לא תמיד הגיל שרשום על האריזה באמת מתאים לילד,
    הקטנה שלי בת חצי שנה והיא עדיין עם פיטמה 2, מס' 3 מהר לה מידיי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה