גני מועצה וטיטולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמעתי דברים לא לעניין על גני מועצה ורציתי לברר איתכן אם אתן יודעות:
    1. ילד שלא נגמל לא מתקבל לגן מועצה.

9 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה

• זה לא נשמע הגיוני.......

• הי לורה,

לי אמנם אין ילדים ואני לא גננת , אבל ממה שזכור לי מבת דודה שלי (שהיא גננת), גני עירייה מקבלים ילדים אחרי שנגמלו ואם הילד מפספס, בעיקרון הן לא אמורות להחליף לו, אלא אמא שלו (מזעיקים מהבית). כמובן, זה תלוי הרבה בגננת וביחסים ביניכן. לגבי השאלה השניה, אני חושבת שמראש לא מקבלים ילדים שלא נגמלו, אבל זה רק מהזיכרון שלי...

בהצלחה!
    יפעת.
  • נראה לי מוזר, אבל אצלנו הכל הגיוני....

נגיד שאפשר להאמין איך שהוא לסעיף הראשון- למרות שגם הוא הזוי, כי מה לעשות? לא כולם נגמלים בזמן שמתאים לגני המועצה...

אבל הסעיף השני- זו ממש הזנחה!!!!!!!! ישאירו ילד עם קקי כל היום?!?!?1 נראה לי מוזר שלא תובעים את הגננת על הזנחה! זה יכול לעשות פריחות, גירויים וכד'.... וחוץ מזה- למה שילד יסתובב עם קקי בטוסיק כל היום??? מה הוא עשה בדיוק שהוא צריך לסבול את זה????

והסעיף האחרון- מה זו הבדיחה הזו????????? ואם אני עובדת במרחק של שעה נסיעה, יזעיקו אותי לגן ?!?!?!?!?

ה- ז- ו- י, אבל במדינה שלנו- הכל אפשרי...
  • אני יודעת שלא מחליפים ויכולים להזעיק את האמא..וכמו שאמרו הבנות זה תלוי באמת ביחסים עם הגננת..
    אם אני לא טועה מישהי רשמה את זה פה פעם...
    [/center]
    ]
  • בגני עירייה לא מחליפים חיתולים לילד , מזעיקים את ההורים ושום קשר לגננת .
    הילד מפריע למהלך היום כאשר הגננת צריכה להתפנות לניקוי קקי .
    בגנים פרטיים זה לא קורה .
    הילד שלי נגמל בזמן לגן העירייה ואני מקווה שרוב הילדים שיגיעו לגן גמולים ושלא יצטרכו להתמודד עם מבוכה .
  • ממה שאני מכירה, זה נורא תלוי בגננת של אותו הגן.
    בגדול בגן עירייה/מועצה, ילדים אמורים להיכנס גמולים,אבל יש גננות הרבה יותר סלחניות והן מוכנות לעזור בעניין זה.
    אישית מכירה צהרון (לא גן) שילדה עשתה על עצמה פיפי 3 ימים ברציפות, התקשרו לאמא וביקשו להוציא את הילדה עד שתהיה גמולה לגמרי,אבל בגן כן עזרו....
  • איזה לב יש לגננת שמשאירה את הילד\ה עם קקי כל היום עד שהאמא באה להחליף??!! איזה הזוי....
    אני מתארת לעצמי שרבות הן הגננות שמתחשבות אחרת המצב באמת בקאנטים!
  • כשקראתי את השאלה חשבתי שהשאלה הזויה!!! אבל אחרי שקראתי את התשובות אני פשוט בשוק!!!!!!!!!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה