סליחה שאני שוב באותו נושא- אנימתחרפנת!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוריאן אכלה היום רק שני שליש גמד. זהו. כלום מעבר!!
    אני מוצאת את עצמי מגיעה לאותן נקודות שפל , כמו אז עם ירין ,
    אני מתחרפנת , אני מתעצבנת ואני על סף בכי בחיי.
    סליחה על המילים שלי , יש לי שני ילדים מקסימים ושיהיו בריאים , אבל למה לעזאזל מגיע לי שוב העונש הזה ? למהההההההההההההההה?
    אין לי כוחות !
    אין מה לקחת אותה לרופא,הילדה בסדר,בחיי שהיא בסדר.
    אבל היא צמה!
    אני מנסה לשמור על ארוחות מסודרות , לא ללחוץ , לא לדחוף אבל כהכל שווה לתחת.
    אוף כמה אפשר לקטר שוב ושוב ושמעתם ממני כבר 20000 פעמים אבל אני אשכרה מתוסכלת ואובדת עיצות .
    אני יושבת עכשיו ובוכה כי כמה אפשר לראות ילד שלך שלא אוכל כלום.. אפילו בקבוקים כבר לא..
27 תגובות
עמוד 1
  • מאמי שליייייייי אני באמת לא יכולה לייעץ לך בנושא
    אולי כדאי שתפני למומחים בהפרעות אכילה....
    לאב יו
  • מאמי - זה בדיוק המקום לקטר ולהוציא ולבכות ולצרוח, עדיף מאשר על אוריאן.
    מיליוני

• אני ממש מבינה את התסכול שלך אבל משהו פה לא מסתדר!
    לשם השוואה אדר אכלה מהבוקר 180 מטרנה בבוקר, בננה כמעט שלמה, א.צהריים מרק עם לחם, ו-200 דייסה לפני השנ"צ....

לא מסתדר הקטע הזה היא אמורה לאכול משהו...
    בדקת בדיקות דם משהו?
    התייעצת עם רופא?
    לא נשמע לי הגיוני ואני מבינה אותך זה ממש מחרפן...

[

[
    [
  • אני יודעת ממי , לשם לא רציתי להגיע .
    רציתי ילד אחד שאוכל נורמלי. שלא יאכל הכל . שלא יאכל הרבה .אבל שיאכל .
    ירין הוציא לי תנשמההההההה , היינו איתו שנה וחצי בתל השומר הפרעות אכילה. די ..באמת די . למה שוב
    ובאמת שלמדתי מכל הטעויות עם ירין . מה נסגר איתם??????
    אפילו שאני ובעלי לא גדולים אז מה, אנשים אוכלים , אז ילדים אוכלים ...[
    רק שלי לא.

תודה נשמה שלי
  • גם לי יש סרבן קטן
    את יודעת, גיליתי שכשאני גם כן אוכלת את מה שהוא אוכל אז הוא מסכים לטעום.
    אני יודעת שהיא עדיין קטנה אבל אולי תנסי גם?
    את נותנת לה גמד? תפתחי גם גמד לעצמך ותאכלי בזמן שאת מביאה לה.
    שווה לנסות....

בהצלחה ותהי חזקה, מבינה מאוד את התסכול....
  • לא בדקתי כלום ..אבדוק בקרוב. יש לי כרב הפניה אני רק צריכה שבעלי יבוא איתי
    וזה יהיה בשבוע הקורב.
    חוצמזה היא חייכנית משחקת הכל סבבה

זהר את צודקת זה באמת לאמסתדר
    היא היתה אוכלת 120 בקבוק
    חצי כוס מרק
    חצי בננה
    גם טוב
    עכשיו כלום
  • ובלילות? גם הכל כרגיל?
  • כן
  • אולי יש לה פצעים בפה... בדקת את זה
    אולי מוציאה שיניים

שווה לבדוק .. כי זה לא שבדרך כלל היא לא אוכלת היא כן אוכלת משהו

אולי יש במרק משהו שהיא לא אוהבת

דרך אגב אני קניתי לדור שטוזים והוא אוהב את זה אולי תנסי

• אולי תנסי לשים לה על השולחן של כסא האוכל פירות חתוכים (אגס או בננה או תפוח או שילוב של השלושה) תשבי ממעלה ותאכלי משהו. זה לא יעזור?
    איתמר לא מסוגל לראות אותנו אוכלים ולא לאכול.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אני כמעט תמיד אוכלת איתה ועם ירין יחד.
    וכמעט תמיד ני שמה לה משהו על המגש.
    פתחתי את מגוון המאכלים שנותנת לה ..
    אין , משהו קורה פה
    ולשבת ולבכות כי הילד לא אוכל זה מזמן לא קרה לי וממש מזכיר תקופות קשות
  • אני מאוד מבינה אותך.
    You're my heart, you're my soul

• טוב , היתי בסדרט הזה גם אבל יש דברים שהיא אוהבת ? אני למדתי לתת מה שהוא אוהב בלי לעשות מלחמות על אוכל וזה די עזר . בני לדוגמא עד היום מת על פנים של בגט , היו ימים שהיה קטן שזה היה אוכל המרכזי שלו בימי שביתת רעב היום גם הוא חיסל 2 ארוחות ערב - פנים של הבגט הוא תמיד אוכל .
    http://www.holdthatpic.com/
  • איזה סרט מאמי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• וואו,
    היה פרק בסופר נני של זוג שהבן הגדול שלהם נפטר. הילד הזה היה חולה במחלה גנטית והיו לו המון המון בעיות של ת****. - והם היו מאוד עסוקים וחרדים סביב האוכל שלו.
    אז הבן השני שלהם כנראה ראה את המצב - והוא התחיל גם לעשות בעיות עם אוכל, לא אכל כלום חוץ משניצל תעשייתי בצורת כוכב.. ווגם את זה בקושי..כל מה שהם ניסו לעשות לא עזר.

סופר נני אמרה להם: להושיב אותו בזמני ארוחה מסודרים, לשים מגוון של אוכל על השולחן, כולל השניצל כוכב הזה. לאכול בפרק זמן מסויים. שבסופו להגיד נגמר האוכל ולהוריד את האוכל. ולא להתייחס בכלל למה הוא אוכל, אם הוא אוכל וכו'. אחרי מספר ארוחות הילד ראה שההורים כבר לא מתרגשים ממה שהוא אוכל.. והתחיל לאכול מכל טוב.

בקיצור - מציעה לך לנסות את השיטה. אולי אוריאן קלטה ת'קטע מאחיה הגדול והיא מנסה למשוך כך תשומת לב..

בהצלחה

• גם אני חושבת כמו hadaska. אולי היא רואה שירין מקבל הרבה תשומת לב בגלל שהוא אוכל / לא אוכל... והיא רוצה גם

• מדובר פה בתינוקת בת 11 חודש... זה לא הגיל להשתמש באוכל כמניפולציה לדעתי.
    נגיד והיא לא אוהבת סוגים של אוכל סבבה, היא אמורה להיות רעבה ולבכות ולהיות לא רגועה... לדעתי יש פה משהו פיזי שגורם לחוסר תיאבון.
    אם היא רגועה, חייכנית, מתפקדת כרגיל אבל לא אוכלת כלום אז ברמה הפיזית משהו גורם לה לחוסר תיאבון....כך נראה לי...

אני ממש לא בעד מלחמות על אוכל וגם אלה שלי הייתה ציפור ולא אכלה כל כך טוב,
    אבל הייתה בולעת מטרנה... משהו צריך להיכנס...
    [

[
    [
  • אם אין ברירה תלכי למרפאה... בינתיים תמשיכי להציע מגוון של דברים (אבל בלי להציע ממש, רק להניח אותם בסביבה שלה) ותנסי כמה שפחות לשדל אותה או להתייחס לאוכל. אין לך מה להפסיד אם במילא היא לא אוכלת.
    בהצלחה ואל תתייאשי
  • וואי בנות בא לי לחבק כל אחת ואחת מכן.!
  • הדס הוציאה לי את המילים מהפה. כשאנחנו מתעסקים כ"כ סביב משהו הם קולטים את זה - וגם בגיל 11 חודשים. הבן של אחותי בול אותו דבר! עושה להם סרטים עם האוכל הוא בן 10 חודשים ואם את שואלת אותי - זה התנהגותי לגמרי! הוא גם אחוזון 5 וההרופא אמר להם לפטם אותו. אני די בהלם מהרופא ויעצתי לה ללכת לשמוע רופא נוסף... רק שתביני, כשאחותי או בעלה מאכילים אותו (וןאגב הם מאכילים אותו ולא אוכל לבד אפילו את הבקבוק הם מחזיקים לו! ראבק הילד עוד מעט בן שנה!) הוא מסרב בכל תוקף לאכול אבל כשאמא שלי או מישהו אחר מציע לו משהו ואחותי לא בסביבה הילד אוכל יפה מאוד.......................

כמו בכל דבר בחינוך אנחנו צריכים לעבוד על עצמינו לפני כן כי אנחנו משדשרים הכל לילד.

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • מאמי כמוך כמוני.
    גם הבת שלי חיה מאויר וזה מתסכל בטירוףףףףףףףףףףףףף פשוט הייתי משתגעת מזה.
    אני לגמרי מבינה כמה זה קשה, הבת שלי בת שנה וקצת ועדיין צמה!! ואצלה זה לא תקופות זה תמיד! יש לה קיבה על גוזל!
  • שולחת לך מלא חיבוקים.
  • מסכיהמ עם כל העצות.

גם הקטנה של אחותי הית עושה סרטים עם אוכל - זה פגע לה בשרירים. אסור להזניח דברים כאלו.

גם הקטנה שלי היתה עושה לי סרטים - אבל כל שעתיים הייתי שמה לה משהו בכסא אוכל, היינו יוצאים החוצה ואוכלים בחוץ, ליד החיות, כל הזמן היה לי בתיק נשנושים, בייבי ביס (היא היתה מתה על זה), פסטות מקרונים של מטרנה, מה לא הייתי שמה לה, רק שתאכל!

צ'יפס, במבות, פיצות, בורקס, הייתי מפוררת לה - ושמה לה שתאכל. אצלי הן אוהבות לאכול מול הטלויזיה איתי יחד. לא אכפת לי שאומרים שזה לא הרגל בריא - העיקר שיאכלו

• אני יודעת שאת 10,עושה הכל 10,פשוט מה לעשות,הילדה ירשה ממך גנים-רזים...

אני מודה,שפעם הייתי בשוק,לפני שהייתי אמא,אם היו כותבים לי כמו בשמת+אורטל מתוקונת..הייתי חושבת,שעליי להיות עיקבית עם אוכל-בריא..היום אני מבינה שהן צודקות 100 אחוז (לצערי,כן..).
    אבל זה כבר בולשיט בעיני,אוכל-בריא,העיקר שיאכלו..לא-איכפת לי מה..כך התחלתי בהדרגה להגדיל את נפח-הקיבולת בקיבה,כבר בהדרגה אני רואה שיפור עם אוכל-בריא ובעתיד נעמה כבר תאכל את האוכל כמונו בול, אני אופטימית בע"ה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה