"כאבי הנקה" - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן.
    מזמן לא כתבתי אבל אני נכנסת כל יום ונהנית לקרוא ולשמוח עם היולדות הטריות והאמהות החדשות...
    הפורום נהיה פורום של אמהות ואני שמחה על כך כי יש לי המון התלבטויות.
    את בנותיי הנקתי לא מתוך אהבה רבה אלא כי "צריך". אני מניקה עד שאני חוזרת לעבוד ואז מפסיקה בהדרגה.
    הפעם עם עמרי אני מניקה אבל אחרי חודש וחצי של הנקה ללא סיבוכים התחילה לי דלקת בצד שמאל ואני מניקה ובוכה תרתי משמע!
    קשה לי גם עם התלות הזאת שאני צריכה לכוון את חיי סביב ההנקה ולא יכולה לזוז מטר בלעדיו כי הוא מחובר לציצ לעתים קרובות וקשה להעריך מתי הוא ירצה לנוק.
    בקיצור, הדלקת לא עוברת אבל אין לי חום או משהו, כנראה שהוא רק פצע את הפטמה.
    ממה שהבנתי ממליצים להמשיך להניק ואפילו הרבה כדי לא לצור גודש אבל מה עושים כדי לרפא את השד האומלל???
    שמתי משחת רפאל וזה עוזר מעט (האם אפשר להניק איתה או שצריך לנקות לפני?)
    יש המלצות??

4 תגובות
עמוד 1

• שנייה למה את לא שואבת כדי להקל ? או מטרנה(כתבת שהוא דבוק אליךך וזה מקשה)

בכל מקרה יש את מלא משחות טובות שאאפשר גם להניק איתן..
    אני ממליצה על רפאל ..עוזר מעט...לא עושה פלאים...
    זה נורא קשה ההנקה וכאבי תופת אין ספק...

מאמינה שהיו פה עוד בנות שיעזרו לך אולי יותר

בהצלחה ותרגישי טוב
  • היי שירלי ניב
    אני לא יודעת אם היה לנו אותו הדבר... לי היו כאבים חזקים בזמן ההנקה ונקודה לבנה על הפטמה (ממש קטנה)- היועצת הנקה אבחנה את זה כסתימה של אחד מצינורות ההנקה שכחתי מה השם המקצועי.
    בכל מקרה אני השתמשתי במשחה אנטיביוטית שנקראת סינטומיצין זה גם לעיניים וצריך מרשם. תוך יום יומיים חלפו הכאבים כלא היו וכמובן המשכתי להניק כרגיל.

אל תתייאשי גם אני לא נהנית וכבר למעלה משלושה חודשים אני מניקה רק עם פיטמת סילקון בשל רגישות בפיטמות אבל החיבור ביני לבין הבת שלי אין לזה תחליף...

המון בהצלחה

• א'- אני מאוד בעד הנקה, מאוד מאמינה בהנקה ומניקה מלא כמה שיותר,
    אבל אני גם מאמינה ש- לא שחייבים להניק!
    גם לי בהתחלה יש פצעים/ גודש, כל פעם שמהו אחר..
    אבל לאחר שבוע- שבועיים הכל מתאזן ואני מתחילה באמת להנות מההנקה.
    אם את לא אוהבת, לא מתחברת, כואב לך ואין לך כוחות לזה, נראה לי שיעשה לך הרבה יותר טוב להפסיק!
    כך תוכלי גם להינות מחופשת הלידה שלך עם התינוקי..
  • היי,
    אצלי זאת ילדה ראשונה ופעם ראשונה שאני מניקה.
    לםעמים יש לי כאבי תופת בפטמות, אבל אחרי דקה שהיא מתחילה לינוק זה עובר. הכאב.
    אני גם משתמשת ברפאל,טיפה מקל. צריך להשתמש בהבעקביות, ממש אחרי כל הנקה. תדאגי תמיד שהפדיות הנקה יהיו נקיות ולא ספוגות מידי בחלב.
    אפשר להניק עם המשחה,פעם בלילה שכחתי לנרות ומאיה לא הבחינה בטעם.
    אבל אני מנקה בצמר גפן עם מים,בלי סבון! ולא עם מגבון,זה מייבש את הפיטמה ולאמרפא את הסדקים. אחכ אני מנגבת בחיתול בד.
    לפעמים אין לי סבלנות למים,אז רק מנגבת בחיתול בד.

מקווה שעזרתי,בהצלחה

[[url=http://www.familylobby.com]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה