לא סובלת את חמתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא סובלת אותה קרציה חטטנית סכסכנית
    רמאית סחטנית הורסת לי את החיים פשוט הורסת !!!
    נמאס לי מהערות שלה כאילו כל מה שהיא עושה זה לחשוב איך לעצבן אותי וכמה שיותר..
    אנחנו גרים ביחידת דיור שלה וכל מה שהיא יודעת לעשות זה רק לעצבן.
    היום למשל בבוקר אני יושבת שותה כוס קפה עם סיגריה ופתאום היא נכנסה אליי בלי לדפוק בדלת כאילו זה הבית שלה והתחילה לצעוק עליי -- מה את יושבת שותה כוס קפה ומעשנת תפסיקי עם סיגריות קומי ותסדרי את הבית, א אמרתי לה את רואה אצלי בלאגן מה לסדר, ופתאום היא אומרת לי טוב לכי עכשיו לסופר ותביא לי חלב-- פתחתי את המקרר ונתתי לה חלב קופסה שעוד לא פתחתי , ומה היא אומרתלי לא תלכי לסופר ותקני לי
    אני פשוט לא יכולה לראות אותה יותר, כל יום כל היום היא אצלי ותמיד יש טענות ואם זה לא מספיק היא גם מלכלכת עליי.. בעלי יודע מכל זה וסיפרתי לו והוא גם רואה איך
    כל יום היא באה לבעלי מבקשת ממנו כסף בעלי עובד לבד אנחנו בקושי ממש בקושי סוגרים את החודש והיא יודעת מזה אבל זה לא מזיז לה, בעלי נותן לה אלף שקל רק לחשמל, ואיפה ארנונה וכלכלה שבעלי נותן לה, הסברנו לה שלנו קשה ויש לנו ילדה לפרנס ואין לנו עזרה מאף אחד, ואנחנו לא מצליחים לסגור חודש אבל זה פשוט לא מעניין אותה..
    היא מתייחסת אליי אבל זה פשוט לא מזיז לו.
    כל מה שאני עושה זה לא בסדר מבחינת חמתי .
    פשוט אשה רעה יש לי עוד המון לספר עליה אבל אני פשוט לא אשגע אותכן
23 תגובות
עמוד 1
  • אני בשוקקק איזה שטן!

• אוייייייייי בובה... איזה מעצבנת
  • שירה צודקת את חייבת לעוף משם אחותי....
  • W T F ?????????????????
  • זה נשמע לא אמיתי!!!

היא נורמלית???

תעופו משם מהרררררר לפני שיצטרכו לאשפז אותך באיזה מוסד כי זה בדיוק מה שהיה קורה לי!!!!!!!

היא בטוח צריכה עזרה נפשית. חמות או לא חמות, כך לא מתנהגים לאף אחד בעולם!

את לא נכס שלה! ואת בטח לא בת 5

יוווווווווווווווווווווווווווווווו........

תחזיקי מעמד!
    ותעשי לעצמך טובה- תנעלי את הדלת על בסיס קבוע.
  • איזה

• לברוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובינתיים שאתם מחפשים לאן לנעול דלתות.

גם לי כל הזמן החמה נכנסת בלי להודיע\ בלי לדפוק. מזלך שסתם שתית קפה ועישנת...
  • הי יפה,
    גם אני מוכרחה להגיב על הענין... אמנם אנחנו לא חיים אצל חמתי (ובעזרת השם, שלא נזדקק לכך לעולם) אלא אצל ההורים שלי, אבל היחסים בינינו הם מורכבים גם בלי ענין המגורים.

המחייה שם פוגעת לכם בזוגיות ואת מוכרחה לצאת משם ולהרחיק את בעלך מהרעל הזה שהיא מפזרת! אני לא רוצה להדאיג אותך, אבל כשבעלך נמצא בתוך זה, ההשפעה של אמא שלו עליו היא ממש גדולה ואני לא רוצה שהיא תצליח לחבל בזוגיות שלכם או להרוס לכם.

כשתצאו משם, האוירה בין שניכם תתנקה, הוא יקשיב לך יותר ויעמוד מול אמא שלו בכל הדברים שהיא אומרת. עכשיו אולי קצת קשה לו, כי אתם אצלה והוא מרגיש חייב לה.

והבנות צודקות- כשאתם משלמים כ"כ הרבה כסף, למישהי שאמורה לעזור לכם לפחות כלכלית, ויוצא שהיא רק פוגעת במשפחה שלכם- זה הזמן ללכת. תאזרי אומץ, תתעקשי מול בעלך, ותמצאי יחידת דיור חמודה, כמה שיותר רחוק ממנה.

בהצלחה!
    יפעת.
  • אני לא מאמינה!!! גם אני היום כבר מלאה על חמותי..

קודם כל תעופי משפ ומהר כי היא ממש שטן...

לא בריא לך ולזוגיות שלך ... ושתדחוף את הההערות שלה ל....

אם היא רוצה חלב-שתלך לקנות בעצמה ובלי שאלות מיותרות

תעמידי אותה במקום מה היא חיה בסרט??!!!!!

סתומה אשה רעה!!הם חושבות את עצמן כל החמות האלה ....

נשבעת לך צריך לטפל בהן מהר!!! אל תראי לה חולשה!!!
  • תקשיבי טוב
    תעופו משם כמה שיותר מהר ותשכירו דירה
    זה יכול להיגמר בגירושים לא עליך חס וחלילה
    אבל אתם חייבים את השקט הפרטיות הזוגיות והכי חשוב נפש בריאה
    איך עד עכשיו את סובלת את זה ולא עברתם?
    לא בריאא לגור עם החמים !!!!

• היי חמודה !!!
    קודם קבלי 1000000000

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • חלק מהסיפורים כאן כאילו לקוחים מהסרטים
  • זה הסרטים לוקחים השראה מכאן!
  • אההמממ לא מופרך...

ואם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק..
    אני ממש צחקתי לעצמי מחרדה ותימהון (יש דבר כזה?...) כשקראתי את הסיפור ההזוי...

לא, תלכי לסופר ותקני לי

יווווו אני לא נושמת!

קשה לי אפילו לדמיין מה הייתי עושה!

• ואי..... לא להאמין ..
    אבל ככ מזדהה עם "לא סובלת את חמותי"..
    רחוק מתוק מאמי..
    בהצלחה ותראי לה מזה !!

• בנות תודה רבה רבה על העצות
    הלוואי וזה היה תלוי בי אני הייתי עפה משם כל עוד נפשי בי אבל זה לא תלוי בי, בעלי לא מוכן לשמוע על זה. לפי דעתו אנחנו נוציא על השכירות הרבה יותר,, שרק השכירות זה היום 3.000 בלי ארנונה חשמל מים וכלכלה. אבל אני חושבת על הילדה שלי קודם כל היא איך אני אמשיך לחיות ליד החמתי אני פשוט לא יכולה לסבול אותה, היא עכשיו אצלנו כרגיל מדברת עם בעלי ואני בכלל לא מתייחסת אליה, אני יושבת עם לטופ והיא נועצת בי מבטים.
  • תסגרי למכשפה את הדלת
  • וואיי איך את מססווגגללת להמשיך ככה?!
    תלוי בך או לאא תלוי תציבי עובדה, עדיף להוציא יותר כסף על שכירות מאשר לדפוק לכם את הזוגיות את הגידול של הילדה ואת האופר והפרטיות שלךך יקירה!

שיקול כלכלי מול שיקול של אושר וביראות הנפש לדעתי אין מה להשוות כאן בבכלל... תעשי שיחה רצינית עם בעלך ותסבירי לו שהשיקול שלו לא נכון.. תראי את הצדדים שלך בנושא ומ ההשלכות שזה פוגע!!!!

אני כרגע אצל חמותי זמנית כמעט חודשיים ויוצאת מדעתייייייייייי וחמתי יחסית אישה מדהימה... יש לה רגעים שבא לי
  • אויייייייי חמות- צרת רבים חצי נחמה!

יש מקום במקפיא אצלי- שלי כרגע מופשרת......

יש לכם אפשרות לעבור להוריך?
    או לקרובים?

זה באמת לא קל.
    בשמת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה