לא סובלת את חמתי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא סובלת אותה קרציה חטטנית סכסכנית
    רמאית סחטנית הורסת לי את החיים פשוט הורסת !!!
    נמאס לי מהערות שלה כאילו כל מה שהיא עושה זה לחשוב איך לעצבן אותי וכמה שיותר..
    אנחנו גרים ביחידת דיור שלה וכל מה שהיא יודעת לעשות זה רק לעצבן.
    היום למשל בבוקר אני יושבת שותה כוס קפה עם סיגריה ופתאום היא נכנסה אליי בלי לדפוק בדלת כאילו זה הבית שלה והתחילה לצעוק עליי -- מה את יושבת שותה כוס קפה ומעשנת תפסיקי עם סיגריות קומי ותסדרי את הבית, א אמרתי לה את רואה אצלי בלאגן מה לסדר, ופתאום היא אומרת לי טוב לכי עכשיו לסופר ותביא לי חלב-- פתחתי את המקרר ונתתי לה חלב קופסה שעוד לא פתחתי , ומה היא אומרתלי לא תלכי לסופר ותקני לי
    אני פשוט לא יכולה לראות אותה יותר, כל יום כל היום היא אצלי ותמיד יש טענות ואם זה לא מספיק היא גם מלכלכת עליי.. בעלי יודע מכל זה וסיפרתי לו והוא גם רואה איך
    כל יום היא באה לבעלי מבקשת ממנו כסף בעלי עובד לבד אנחנו בקושי ממש בקושי סוגרים את החודש והיא יודעת מזה אבל זה לא מזיז לה, בעלי נותן לה אלף שקל רק לחשמל, ואיפה ארנונה וכלכלה שבעלי נותן לה, הסברנו לה שלנו קשה ויש לנו ילדה לפרנס ואין לנו עזרה מאף אחד, ואנחנו לא מצליחים לסגור חודש אבל זה פשוט לא מעניין אותה..
    היא מתייחסת אליי אבל זה פשוט לא מזיז לו.
    כל מה שאני עושה זה לא בסדר מבחינת חמתי .
    פשוט אשה רעה יש לי עוד המון לספר עליה אבל אני פשוט לא אשגע אותכן
12 תגובות
עמוד 1
  • ממליצה לך בחום להתחיל לעבוד ולעבור משם.

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אלוהים ישמור...

• אני מכירה כלל מאוד חשוב בחיים שנכתב בדם: לא גרים ליד החמות ובעיקר לא ממש סמוך אליה...
    שווה לעבוד קצת יותר קשה בחודש ולהתרחק...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• עופו משם!

• היי חמודה !!!
    קודם קבלי 1000000000
  • מי כן סובל את חמותו?
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • כמו שכבר אמרו לך-לעזוב.
    ועד אז ללמוד להציב לה גבולות!
    גם ככה לא נשמע שהיחסים שלכם טובים שיהיה מה לקלקל שם
    אם תעמידי לה גבול-תבקשי ממנה פעם הבאה לדפוק בדלת,תעני לה שזה לא עניינה אם הבית שלך מסודר או לא,ושאם היא ממש רוצה חלב דווקא מהסופר היא שתלך לקנות בעצמה.

• אפשר לדעת למה את לא עובדת? עם היית עובדת גם לא היית רואה את חמותך כול היום וגם עוזרת לעצמכם עם עוד הכנסה של כסף לבית..עם הבעיה היא אין איפה לשים את הילדה אז יש בימינו פעוטונים..אולי גם חמותך בגלל זה מתייחסת אלייך ככה כי היא רואה שהבן שלה עובד קורע את עצמו ואת ההפך יושבת עם כוס קפה וסיגריה..וזה מציק לה..ובצדק..גם אני הייתי מתעצבנת עם הבת שלי הייתה עובדת ובעלה יושב רגל על רגל בבית..תנסי אולי למצוא עבודה אפילו חצי משרה..בהצלחה..
  • אפשר לדעת למה זה משנה לך מדוע היא לא עובדת?

וגם אם זה מאוד מציק לך, ולחמות, כמו שכתבת, עדיין כל מה שהחמות יכולה לעשות זה לחרוק שיניים בשקט וזהו.
    גם אם זה מאוד מעצבן אותה אין לה זכות להתערב בהחלטות שהם כזוג נשוי החליטו. כן כן, גם אם הבן שלה עובד ב3 עבודות והיא לא עושה כלום.

בהתערבויות האלו מתחילות בד"כ כל הבעיות. כשהחמות בטוחה שהיא מבינה הכל, ובטח יודעת מה הכי טוב בשבילם.

אויש, ובאמת, קראת את ההתייחסות ההזוייה? האם יש סיבה בעולם שמצדיקה כזו התנהגות???

לא אהבתי את הביקורת שלך, והייתי מרגישה נפגעת אם היא הייתה מכוונת כלפיי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה