אמהות לשלושה ויותר. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שוב שלום והפעם בסוגיה כואבת אחרת.
    לפני שילדתי ידעתי שהקושי האמיתי יהיה עם הבת הסנדביצ'ית שלי שמלכה בכתר 6 שנים והיתה התינוקת של הבית ואכן כך היה, המשבר לא אחר לבוא.
    מזלי שהבייבי שלי הוא פשוט מתנה מאלוהים - תינוק מתוק שבקושי מרגישים טפו טפו.
    הבנות שלי עושות לי בי"ס באמהות שחבל על הזמן. הן בנות 6 ו9 וחשבתי שיהיה יותר קל אבל אני כל הזמן ברגשות אשמה איך לחלק את עצמי בינהן.
    בעלי היקר חוזר מהעבודה רק ב19:00 בערב וב19:30 או לכל המאוחר 20:00 הן כבר ישינות.
    לשתיהן יש שיעורי בית, שתיהן צריכות להתקלח וכמובן שתיהן צריכות תשומת לב של אמא.
    בין לבין יש תינוק שצריך לינוק כל הזמן ומנטרל אותי בזמן ההנקות ודוקא בערב כפי שאתן בודאי יודעות הם פחות שקטים ומתקשים למצוא מנוחה.
    איך עושים את הכל??
    אשמח לשמוע מאמהות כמוני.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה