תודה לכן אהובות שלי!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פתחתי את הפורום וכל כך התרגשתי לראות את התגובות שלכן!
    לצערי התוצאה לא טובה...
    אומנם לא חד משמעית וסביר להניח שאעשה בדיקת דם נוספת ביום ראשון, אבל הסיכויים הם קלושים ואני לא מפתחת ציפיות גבוהות מידי...
    עברו כבר 16 יום מאז שלקחתי אוביטרל ככה שהסיכוי שזה שאריות, לא נראה כל כך הגיוני אבל אין לדעת.... התוצאה שקיבלתי היא בטא 6... יופי של מספר אבל לא במקרה הזה
13 תגובות
עמוד 1
  • קרן ממי... אני לא רוצה למהר ולומר מזל טוב... למרות שמעל בטא 6 נחשב להריון...
    אכן התוצאה נמוכה ולא חד משמעית במקרה שלך...
    אז כל שנותר לי זה לאחל לך שתופתעו בהכפלה מהממת של הבטא ביום ראשון...
    בינתיים תהני לך בסופשבוע ...
    מחזיקה לך אצבעות...
    אוהבת
    נשיקות
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."

• אוףףףףףףףףףףףף
    מה זה צריך להיות!!, לא מספיק שאת תשתגעי כל השבת
    גם אנחנו פה נגדל קרניים, זנב ומה לא
    וזה ממש לא מתאים לי.. יש לי חתונה של אחי ביום חמישי... חחח
  • מאמי אני מתפללתתתתתת שהבטא תכפיל את עצמה
  • קרן תהני בצפון!!! אני אמשיך להחזיק אצבעות ומה שלא יהיה, יהיה בסדר!
    מקסימום הבטא תגדל בחודש הבא
  • חחח חחח מקסימות!!!
    אם תקראו על מישהי שמסתובבת בצפון עם קרניים, תדעו שזו אני...

עכשיו ד״ר ישי חזר אלי, הוא אמר שבאמת הערכים נמוכים אבל שיש סיכוי....
    בכל מקרה, מקווה שהסופ״ש יעבור בשלום ושהמכשופה לא תקפוץ לבקר!
  • קרןןןןןןןןןןןןןן
    אני עדיין ממשיכה להחזיק חזק חזק
  • קרן היקרה!!!!

כל היום חיכינו פה לשמוע חדשות ממך!!! אני ממש ממש מקווה שזה יכפיל את עצמו או אפילו ישלש- יש לזה מספיק זמן!!!!
    אני שמחה לשמוע שאת נוסעת לנוח- הזדמנות מצוינת לנקות את הראש ולחכות בנינוחות ל- שפשוט התבלבלה בדרך בגלל הקור והסערות!!!!

הלוואי ותתבשרי בחדשות טובות בתחילת השבוע!!!!

• תהנו בחופש, איזה כיף!!
    מקווה לשמוע ביום ראשון בשורות טובות.. ממשיכה להחזיק אצבעות חזק חזק
  • קרן יקרה,קודם כל תהני הסופ״ש ותנסי להיות רגועה עם כל הקושי שבדבר,הלוואי שאכן יום ראשון תהייה לך הפתעה חיובית והבטא תכפיל את עצמה ,שתהייה לך שבת שלום וכולנו מחזיקות בשבילך ..
  • בטא 6? לי אמרו מאז ומתמיד שחיובי זה מ 10 וחצי...לא רוצה לבאס אותך אבל לי החודש אמרו שלילי מוחלט והבטא הייתה 7 וחצי..שאלתי את הרופא בפוריות במחלקה והוא אמר שתמיד מתייחסים לבטא חיובית כשהיא מעל 10 וחצי..ואת האמת מאמי כבר התנסתי בחיי בבטא כמו 9 ו 8 ותמיד אמרו לי שלילי..אז אני מחזיקה לך

• אין עלייכן!!! תודה רבה על כל התמיכה....
    בטא נמוכה בדר״כ נובעת משאריות של ההורמונים אבל בהזרעה הזו לא קיבלתי תמיכה הורמונלית ולכן שאלתי את דר ישי ממה לדעתו הבטא נובעת...
    הוא ענה לי כי ייתכן שהיתה טעות במעבדה או שמדובר בהריון צעיר שלא התפתח....
    זה שבר אותי

• אולי באמת הייתה טעות במעבדה?
  • לי פעם היה בטא 13 ואמרו לי שזה מהטיפול
    עד שפעם אחת הייתה לי בטא
    אני מקווה שאצלך יתפתח משהו הלוואי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה