בנות, מה עדיף? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה עוזר יותר טוב-אקמולי או נורופן או משהו אחר? ומה לעשות אם יש נזלללללללללללללללללללללללת לילדה וקצת שיעול? חום כרגע אין לה אז שאלה ראשונה ליתר הביטחון.......תודה לכן
8 תגובות
עמוד 1
  • ב"ה

אני אישית נותנת אדוויל לדעתי הוא יותר טוב!
    לנזלת את יכולה לשים לה תרסיס מי מלח זה עוזר רגעית אבל לפחות את משתדלת מה שאת יכולה!
    בלילה מכשיר אדים.
    ושיעול תביאי קצת דבש זה עוזר מאוד!
  • תמי, תודה רבה
  • אני נותנת נורופן מהסיבה היחידה שאת האקמולי אני צריכה לדחוף לו בכוח ובצרחות, ויש מצב שנשפך בדרך ואת השארית הוא יורק,, ועם הנורופן הוא מתלקק

אז אם הוא כזה מסכנון וחולה אני מעדיפה פחות מאבקים ולפחות שמשהו יהיה לו טעים..

בכל מקרה אמרו לי שאין ממש הבדל ביניהם. (כמובן שבחברת כצט טענו שנובימול הכי עדיף אבל הם לא סופר אובייקטיבים..)

העיקר שתהיו בריאים!!!
  • הי,
    גם אצלי הילדה אוהבת יותר נורופן,אבל בהוראת הרופא, אנו נותנים רק מחום 39 ומעלה וכאשר החום נמוך יחסית אני שמה נר של אקמולי בטוסיק.
    לגבי שיעול, אני ממליצה בחום על אדים קרים בלילה, זה עוזר פלאים!!!!!!!
    רפואה שלמה
  • ליאת צודקת. לא כדאי לתת סתם בשום מצב.

אני רואה לפי הסבל שלו- גם אם יהיה חום של 38.5 אבל הוא יהיה לא רגוע, כאוב וסובל, אני אתן, במיוחד בלילה כדי לעזור לו לישון טוב.
    לעומת מצבים שהוא עם 39 ושמח וטוב לב (גם זה קורה..), ואז אעדיף לנסות קודם להוריד לו את החום באמצעות אמבטיה פושרת וכו ורק אם לא יורד לתת נורופן.
  • אה, לגבי הנזלת והשיעול, עדיף לא לתת מוצרי חלב ככה ליום יומיים עד שנראית הקלה. לפחות לא חלב ניגר. זה גורם לליחה (ולכן לנזלת, נראה לי).
    ואדים קרים מומלץ יחד עם חימום החדר (לא מדי חם, שיהיה מאוורר)
  • בנות, הנוווווון תודה על התשובות
  • איך עדן מרגישה?
    בשמת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה