פורום וירטואלי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מצטערת שרק עכשיו אני כותבת, אבל היה לי בוקר מלא בסידורים ואחה"צ הרגשתי מאוד לא טוב

34 תגובות
עמוד 1
  • ריגשת אותי

היה מפגש מרגש ומדהים ויפה

• את מקסימה
  • מרגש נגה!
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • בהחלט מרגש
  • אני מזילה דמעה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אתן יותר

• כן, מאמי, ריגשת גם אותי

• אוהבת אותך
  • אוי את מקסימה!!
  • כתבת כל כך מרגש ואת אישה מקסימה!!!
    מאחלת לך קודם כל בריאות ואחכ שיהיה לכם המון בהצלחה בדרככם החדשה ונחיתה קלה!!!!

]
    ]
  • אומנם לא הגעתי למפגש ובזמן האחרון אני לא כ,כ פעילה בפורום אבל היו ימים שכן..יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• עמית - לא שוכחים לך שאת מבריזנית סדרתית
  • נוגה יקירתי,אני אומנם לא יכלתי להגיע אבל בירכתי את כולם להצלחה אז שיהיה המון הצלחה בכל מה שתעשו המון בריאות והתאקלמות קלה
  • נגה כתבת כל כך מקסים

רשמתי לך בפייס מקווה שראית שלא הרגשתי טוב
    ולכן לא הגעתי סורי
    אבל שלחתי לך ברכה מכל ה -

• נגה,
    לצערי קצת חלמתי ולא שלחתי לך מתכון וברכה,
    אבל זה לא אומר שאני לא אוהבת אותך!!!
    את מקסימה, אני מאוד מתחברת אלייך, לאופי שלך, להומור, לחינוך,אני מאוד שמחה שיצא לי להכיר אותך (גם אם רק בפורום ולא מעבר)
    אני מרגישה כמו דודה לבנות שלך ולכל ילדי הפורום- גאה בכל הצלחה שלהם, עצובה עם כל קושי, אבל נוכחת.
    אני באמת מאחלת לך שתפיקו מהנסיעה את המיטב,
    שתהיו מאושרים,
    שהבנות ימשיכו לפרוח,
    ושיהיה לכם רק טוב!

וכמובן, כדאי מאוד שתהיי מחוברת אלינו גם מסיאטל!

נשיקות מהצפון!

[
    [
  • את מקסימה ואני מקווה שלא תיעלמי לנו
  • את מדהימה
  • וואי נגה ..ריגשת !
    אוהבת אותך באמת!
  • נוגעע איך ריגשת אותי
    אני ממש מצטארת שלא יכולתי להגיע
    שולחת לך המוני

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• נוגל'ה
  • תמי
  • נגה
  • את נשמה ענקית! כל אחת פה יכולה לחזק את מה שכתבת בצורה כלכך יפה - זה הרבה מעבר לפורום וירטואלי!

תרגישי טוב ומהר, ושוב - המון בהצלחה!
    ותמיד תזכרי ש-
  • למרות שאת לא סובלת אותי
  • איזה מילים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בעאסה שלא יכולתי לבוא.... סולחת לי?
  • אולי נארגן עוד מפגש לפני שאת נוסעת

• יקירה, ריגשת אותי עד דמעות, מה גם שאני חושבת כמוך ומרגישה כמוך!!!!
    מצטערת שלא יכולתי להגיע .. היו אילוצים שמנעו ממני להגיע...

• אני גרועה בברכות ובפרידות

• וואו ריגשת גם אותי ואמנם לא השתתפתי במתכונים כי איפשהו פיספסתי את זה אבל גם אני רואה בפורום בהחלט מעין בית שני ואני מאוד נהנתי במפגש וכמובן שמאוד תחסרי לנו אבל שוב בנות נגה לא עוזבת אותנו לעולם אלא פשוט תיכנס בשעות אחרות משלנו
    אז באמת נוגהלה שתהיה לכם נסיעה טובה ומקווה שתבנו את ביתכם שם בכיף שאתם באמת רוצים

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • ריגשת גם אותי

• מתה עליכן

• גב' נגה אונגר היקרה!!!!!

אם את חושבת שתקבלי פס מיום חמישי בגלל מחלת הנשיקה, אז את טועה ובגדול!

(ותיזהרי - עד פ"ת אני אגיע, ואשב לך מתחת לחלון ואיילל כמו חתול. יש לי ה-מ-ו-ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זמן! לקחתי יום חופש!! )

ועזבי את זה שאני פשוט בוכה פה ממה שכתבת. את הפינה הזאת אני כבר אסגור איתך בהזדמנות...
  • תרגישי טוב נוגוש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה