עכוז? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום ראשון האחרון הייתי אצל הרופא והבייבי היה עכוז. אני כמעט משוכנעת שהוא שוב מצג ראש עכשיו. אני הוזה?
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
9 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שהוא התהפך הם כל הזמן מתהפכים בבטן כל עוד יש להם מקום
    ברגע שאין להם מקום הם מפסיקים להתהפך

אני זוכרת בהריון של שחר בשבוע 34 נכנסנו ל US והוא היה מצב עכוז ותוך כדי שאנחנו מסתכלים הוא התהפך לראש

• מגניב
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • כן הם כל הזמן מסתובבים בבטן כל עוד יש להם מקום לזוז

• הבטן שלי כזו פיצית
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אולי התהפך
  • מניסיון אישי ממליצה בחום על הפרשת חלה{ולא משנה אם את דתיה או לא}להזיק זה לא מזיק וזאת סגולה לכך שהתינוק יתהפך,כשבעצם במקום ללוש רגיל לשים בצורה הפוכה ומוונים לכך שהתינוק יתהפך אצלי בהריון הראשון הוא היה עכוז כל הזמן בתשיעי שכבר לא היה לו מקום לזוז אחרי הפרשת חלה עשינו אולטראסאונד שוב והתינוק יתהפך הרופא לא האמין ואמרתי לו שזה בזכות הפרשת החלה
  • וואי מקווה שהוא באמת התהפך לך
  • יופי!

ועכשיו תקשרי את הבטן שלא יתהפך שוב

בעיקרון הראש כבד יותר מהרגליים אז יותר קשה יהיה לו לחזור שוב לעכוז.

ואיזו בעיטה קיבלתי לצלעות בדיוק הרגע
    ומצד שני כשאני שוכבת היא גם חופרת לי למטה
  • עוגית תעמדי על 4 לא ניסיתי אבל מישהי אמרה לי שזה פשוט עושה להם מקום למעלה והם רוצים כאילו לשאוף לשם ומסתובבים. שווה לנסות... בכל מקרה מקווה ממש שהוא יתהפך לך ומקווה מאוד שאני לא הוזה ושהוא באמת עם הראש למטה.

הבטן קשורה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה