הדר76 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• איך היה באומן ?????
    ספרי חויות ....
    ועם הרבנית ימימה ? ראיתי כמה שיעורים שעברו מישם באתר
    ניראה שהיה טוב
3 תגובות
עמוד 1
  • קריןןןן,טוב רק עכשיו ראיתי את זה אחותי אמרה לה שפתחת נושא אז את הפירוטים שלי ראית,הרבנית חזרה איתנו בטיסה היינו קבוצה קטנה שחזרה יום רביעי והיא היתה איתנו נתקענו בקייב לעוד שעה כך שהיא היתה צריכה "לסבול"את כל הסיפורים שלי:-) היא מקסימה!
    בכול אופן יש כל מיני אירגונים שנוסעים גם קבוצות לבד דרך חברות שונות כמו "דרך צדיקים"-שעושים נסיעות לאומן ולכל מיני מקומות באירופה כמו פולין וכו...
    בנוסף לזה יש אירגונים כמו הידברות שנסעו גם בסמוך אלינו עם חדווה לוי.אנחנו נסענו עם אשירה יש להם אתר מקסים בטח את מכירה.ואם הם יוצאים לנסיעה הם מפרסמים זאת באתר,אגב את יכולה להיכנס ולראות אותי מקפצצת בהרקדה שצילמו אותנו באומן אני זאת עם הכובע הקסקט הירוק
    אם תרצי לדבר שלחי לי מייל:[email protected]שבת שלום
  • שמחה לישמוע
    בטח שאין על הרבנית ימימה אני פשוט אוהבת אותה
    וכל יום א' יושבת לראות את השיעור באתר של אשירה !
    איזה כייף לך שזכית ליסוע איתה

ות'אמת אם אני יסע זה רק איתה ניראה לי
    הבעיה שתמיד שהם מארגנים יוצא לי איזה משהוא תקוע
    שאנילא טסה ביגללו מקווה שבפעם הבאה כן יצא לי

בנתיים יצא לי לי לראות את 2 השיעורים הראשונים שהיו שם
    מאמינה שאני יראה אותך מקפצת

את ממליצה ליסוע איתם ?
    האירגון הכול היה בסדר ?

תודה

• האירגון ובחדרים היה ממש טוב,הנסיעה מאוד ארוכה מקייב לאומן אז עד שחילקו לחדרים קצת היה בלאגן אבל זה באמת עינין של היום הראשון ואירגונים טכניים אבל בס"הכ היה ממש טוב אני לא מצטערת,שווה כל שקל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה