נחתתי...תרתי משמע:-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז בפייס כבר כתבתי,נחתנו אתמול לפנות בוקר בארץ לאחר 4 ימים באוקראינה.היה מסע מדהים היו כמאה בנות אפילו יותר,מכל מגוון הקשת דתיות,לא דתיות חרדיות ועוד.פסיפס אנושי מדהים נסעתי לבד וחזרתי עם המון חברות.היתה חוויה מאוד חזקה ,שמחה ועמוקה עם המון זמן של מחשבה על הרבה דברים בחיים היה מדהים,ותאמינו לי שחוץ מקברות צדיקים אין שום דבר ששווה נסיעה לארץ הזאת עצוב כמה שהאנטישמיות חוגגת,אולי אתה לא רואה אותה ברחובות אבל בהחלט מרגיש זאת...
    בנוסף לחוויה המדהימה מישהי שתהיה בריאה התחילה עם צירים מוקדמים{נסעה בחודש שמיני-ואף אחד לא ידע מזה,גם הבטן היתה קטנה.בקיצור הורידה לי את הלב אבל דחפתי לה לשתות וברוך ה הכול עבר.זה מה שהיה חסר לי שהייתי מקבלת לידה באוטובוס ואח"כ היינו צריכים להעביר אותה לבית חולים אוקראיני
    בקיצור חוויות,חוויות...
    ממליצה לכולם בחום{לא ללדת באוטובוס אבל כן לטוס לאומן}
    שבת שלום
17 תגובות
עמוד 1
  • שמחה לישמוע
    בדיוק פתחתי לך הודעה

מקווה גם שיצא לי ליסוע
  • שמחה שנהנת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• ברכה שבה
    כאחד שהיתה בקיאב לא היתי נטתנת הגדרה שאין מה לראות .... עם כל הכבוד אומן זה עיירה קטנה ומוזנחת , אבל יש ערים יפות ויפה יפייות כמו קיאב , לבוב וכו '.
    יש נהר יפה יפה ,טבע ונופים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • מילנה , מותר לתוס עד שבוע 27-28 בלבד . במקרים אחרים צריך אישור רופא וסיבה מוצדקת למה את תסע (בריאות , סיבות משפתיות וכו ' ) . לחברת תעופה יש זכות לסרב . אם גברת היתה אומרת אמת רוב הסיכויים שלא היו מעלים אותה לטיסה . חוסר אחריות . מה עוד שאף חברת ביטוח לא עושה לך ביטוח נסיעות לחו"ל, ואני בלי זה לא יוצאת מהבית בכלל.
  • בגלל זה התפלאתי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• רק מחשבה על בית ילדות בחור הזה עושה לי רע . איכסססססססס. עוד כילדה שמעתי מספיק סיפורים על בתי ילדות בברה"ם. אבל מה שבטוח - לדה טבעית היו מסדרים לה ....
  • באמת חוסר אחריות

• אורטל את ממש לא לבד , ואין לי שום בעיה לנסוע לחו"ל אבל למקומות יותר אטרקטיבים ....
  • אני שמחה בשבילך על הנסיעה, ההתאווררות וההרגשה הכללית!

גם לי מתחשק לטוס מפה לאיזה שבוע. לא משנה אפילו לאן. רחוקקקק, לשכוח את השגרה, להנות עם המשפחה הקטנה של אבא+אמא+ילד לפני שתבוא הבונבוניירה בקרוב מאוד (מתחיל להיות מלחיץ!!)..

אגב,
    יש חברות שמבטחות עד 32 ולעתים רחוקות רחוקות רחוקות אולי חברה אחת או שתיים ולא ישראליות, מבטחות עד 36. אב למשלמים להם הון והביטוח לא מכסה הכל הכל. (לידה מוקדמת אני לא חושבת!!!) ויש לפעמים התניה לשהייה במדינה עם שרותים בריאותיים מפותחים מאוד וכו.

אהה, וגם אם היה ביטוח לא בטוח שהיא הייתה ניצלת מסיבוכים וגרוע מכך אם הייתה מתרחשת לידה. בתי החולים שם אההמממ לא משהו. אולי הפרטיים בקייב והערים הגדולות יותר במצב סביר, אבל בעיירות האלו בטוח שלא.

הביטוח מכסה רק כספית. צריך לזכור את זה. ולא הכל זה כסף.

בכל מקרה מזל שחזרה בשלום!! חתיכת סיכון הייתי אומרת. (ואף אחד לא שאל אותי,, אבל בטוח לא הייתי נוסעת..)
  • קודם כל אשרייך שנהנית ומצאת חברות חדשות
  • אני יודעת דבר אחד שמקום ספציפי הזה חור וזאת עובדה . לגבי אנטישמיות באוקראינה זה תמיד היה ויהיה . אבל באומן עצמה בשנתיים אחרונות זה די שובר את כל השאיים . היו מקרים מאוד לא נעמים בין אוכלוסיה מקומית שמצד אחד מתפרנסת מזה מצד שני הם שוברים להם שגרת חיים היו מקות , מעצרים ומקרה רצח .
    זה נראה כמו טרנד לכל דבר ועניין.
  • אלינה-התכוונתי לאזורים שהיינו בהם וכמו שאמרת שיש אזורים ויש אזורים,בכל מקרה אחרי שטסנו עם אירוסוויט בהלוך והיתה התנהגות מאוד לא יפה מצידם שלא לדבר על התחושה בנמל התעופה בקייב אמרתי לעצמי לדקה מה אני עושה כאן?התחושה ששונאים אותך מאוד לא נעימה-במילה מאוד עדינה.כשהחלפתי לגריבנה המטבע המקומי בנמל התעופה היא הביאה לי פחות רק אח"כ גיליתי שבעצם חסר לי כסף ואני חשבתי שהיא תיתן לי כמו שצריך ושאני לא צריכה לבדוק אותה.
    בנוסף לזה במזיבוז נערים גנבו מאחת מהבנות מצלמה מאוד שווה תפסו את אחד מהנערים ודיברו וביקשו מהם להחזיר אבל אני לא יודעת מה היה בסוף כי היינו צריכים לנסוע לקייב.ובאומן בגלל כל מיני מקרים שקרו היינו צריכים ללכת תמיד כמה בנות ביחד ולא לבד.וכן,יש המון מים ראינו את נהר הבוג,והיינו גם בגן סופיה-עם הסיפור המזעזע של מה שקרה שם ליהודים ולבת המושל...
    אבל עם הצדיקים ששם שווה לנסוע,אחותי חוץ מזה שהתפללתי על כל מיני דברים התפללתי עליך שבפעם הבאה אם אסע את תבואי איתי,בסוף כולם באים
    תודה בנות....
    ולגבי האישה ההריונית שגרמה לי להפסקת פעימה,לא יודעת אם היה ביטוח אבל הבטן לא היתה גדולה וכנראה זה מה שבילבל ברור שבשבוע כזה בהחלט לא נוסעים.
  • ברוכה השבה. שמחה שנהנית.
    אני לא אוהבת לנסוע למקומות מלאי אנטישמיות
  • תמיד שבעלי חוזר מישם הוא מספר סיפוריי זוועה על היתנהגות
    של האנשים שגרים שם
    אם זה הנהגים באוטובוס
    וגם האנשים בשדה התעופה שלהם
  • לא מגנה אלהם אבל זאת מדינה שלהם וככה הם . היו אנטישמים ,ויהו אנטישמים . הם לא אוהבים זרים בכלל ובטח רעשנים בפרט . גזענות קיימת גם באוקראינה וגם ברוסיה . כל הסיפור באומן רק מפרנס אותם מצד אחד ומעצבן אותם בצד שני . בטוב זה לא יגמר .
  • ברוכה השווה

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **