אלינה-התכוונתי לאזורים שהיינו בהם וכמו שאמרת שיש אזורים ויש אזורים,בכל מקרה אחרי שטסנו עם אירוסוויט בהלוך והיתה התנהגות מאוד לא יפה מצידם שלא לדבר על התחושה בנמל התעופה בקייב אמרתי לעצמי לדקה מה אני עושה כאן?התחושה ששונאים אותך מאוד לא נעימה-במילה מאוד עדינה.כשהחלפתי לגריבנה המטבע המקומי בנמל התעופה היא הביאה לי פחות רק אח"כ גיליתי שבעצם חסר לי כסף ואני חשבתי שהיא תיתן לי כמו שצריך ושאני לא צריכה לבדוק אותה.
בנוסף לזה במזיבוז נערים גנבו מאחת מהבנות מצלמה מאוד שווה תפסו את אחד מהנערים ודיברו וביקשו מהם להחזיר אבל אני לא יודעת מה היה בסוף כי היינו צריכים לנסוע לקייב.ובאומן בגלל כל מיני מקרים שקרו היינו צריכים ללכת תמיד כמה בנות ביחד ולא לבד.וכן,יש המון מים ראינו את נהר הבוג,והיינו גם בגן סופיה-עם הסיפור המזעזע של מה שקרה שם ליהודים ולבת המושל...

אבל עם הצדיקים ששם שווה לנסוע,אחותי חוץ מזה שהתפללתי על כל מיני דברים התפללתי עליך שבפעם הבאה אם אסע את תבואי איתי,בסוף כולם באים

תודה בנות....

ולגבי האישה ההריונית שגרמה לי להפסקת פעימה,לא יודעת אם היה ביטוח אבל הבטן לא היתה גדולה וכנראה זה מה שבילבל ברור שבשבוע כזה בהחלט לא נוסעים.