חייבת לשתף אותכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד שבוע אני מקווה לא לקבל.מהיום כבר מתחילות לי הפחדים והחרדות.החודש סוף סוף טבלתי במקווה ומאז יש לי מידי פעם תחושות בבטן.אני כל כך רוצה את זה ומפחדת להתאכזב.עד עכשיו הייתי רגועה ולא חשבתי על זה אבל ככל שמתקרב התאריך אני נכנסת לפחד.אוףףףף אני רוצה להיות אמאאאא
13 תגובות
עמוד 1
  • חן...
    אני לגמרי מזדהה.... גם אני בדיוק עוד שבוע צריכה לא לקבל...
    עד אתמול יחסית לחודשים קודמים באמת הייתי רגועה, ואתמול ה"תחושות בטן" חזרו...
    שכמו שכבר הבנת הטעו אותי חמישה חודשים...
    כל כאב בטן הכי קטן אני כבר בשמלות הריון....
    אז אנחנו צריכות לחשוב על זה כמה שפחות... למרות שזה ממש קשה...
    שיהיה המון בהצלחה! תעדכני!
  • חחחחח כמוני בידיוק:)מאתמןל התחילו לי כאבי גב בצד אחד ואייייי...הלוואי ושזה החודש שלנו:)
  • מחזיקה לך מיליון
    שהחודש תיקלטי בע"ה

חני
  • תיזהרי ממני!!!
    את חייבת להיות הכי רגועה שיש זה לא טוב לתהליך הקליטה!!
    תירגעי!!!
    יהיה בסדר, עוד נתבשר בבדורות טובות...
  • שותפה לתחושות :) גם אני עוד שבוע ויומיים צריכה לא לקבל ויש לי כבר יומיים כאבים בבטן התחתונה. אני החלטתי ואמרתי לבעלי שכל כאב כזה אני מעדיפה לפרש כביוץ מאוחר ושבינתיים נמשיך לעבוד. מה אכפת לי להנות עוד קצת החודש? ..
    אני ממש מנסה להפעיל על עצמי פסיכולוגיות כדי לא להתאכזב.
    בינתיים כל חודש שלא קיבלתי סיפרתי לעצמי סיפור אחר למה החודש לא היה החודש בו הייתי צריכה להכנס להריון וזה די מרגיע אותי.
    שיהיה לנו המשך חודש טוב!
  • צודקות.עד עכשיו באמת שהיתי מאוד רגועה אבל ככל שזה מתקרב אני מפחדת...יש לי כאבי גב ומידי פעם כאבי בטן שהולכים וחוזרים.הלוואיייי בנות שזה החודש שלנוווו....קרין אני פשוט חולה עליייךךך את תמיד מרגיעה אותי ומצחיקה אותי
  • צודקות.עד עכשיו באמת שהיתי מאוד רגועה אבל ככל שזה מתקרב אני מפחדת...יש לי כאבי גב ומידי פעם כאבי בטן שהולכים וחוזרים.הלוואיייי בנות שזה החודש שלנוווו....קרין אני פשוט חולה עליייךךך את תמיד מרגיעה אותי ומצחיקה אותי
  • מאמי מחזיקה לך מיליון

• תחשבי חיובי,תשתדלי להיות כמה שיותר רגועה

מחזיקה לך אצבעות שהוחדש הזה יהיה החודש שלך!!

• תודה מקסימות שליייי.אתן מחזקות אותי כל כךךךך:)
  • תודה מקסימות שליייי.אתן מחזקות אותי כל כךךךך:)
  • שיהיה בשורות טובות !!!!! בזכות הטבילה במיוחד!!!!

• תודה אמןןןן.היתי גם אתמול בהפרשת חלה איזה אושר זה.ממש הרגשה מדהימהההה.מומלץץץ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה