האם יכול להיות שאמא לא אוהבת את ילד שלה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

7 תגובות
עמוד 1
  • אני פשוט מזועזעת לקרוא את הדבר הזה ולכן אני אנסה לענות לך איך אני חס ושלום אם הייתי במצב כזה הייתי עושה: א) לא מכירה בה כאמא לעולם!!!! בלי חרטות פשוט שוכחת את העובדה שיש לי אמא ( ביננו היא לא באמת אמא עם התנהגות כזאת) מנתקת כל קשר איתה בצורה חותכת וישירה. סורי אבל זאת דעתי וזה ממש מרגיז אותי לשמוע שיש דברים כאלה בעולם
  • גם לי היה קשה מאוד לשרוא את סיפר החיים של בעלך.. ואין לי תשובות..
    לא יודעת ממה נובעת ההתנהגות של חמתך.. כנראה משהו אצלה לא בסדר..
    מזל שבעלך יצא בן אדם טוב אדיב ומקסים למרות הכל..
    נראה לי שכדאי שינתק איתה קשר לזמן מה ותבדקו אם היא עושה מאמצים לחדש אותו... אולי עכשו בגיל שלה היא כן תרגיש שהיא לבד וצריכה משפחה לשם שינוי...
    אולי כדאי שיברר עם אחיו אם הוא יודע ממה נובעת ההתנהגות של אמא שלו...
    ומה אני אגיד לך לגבי הבת שלך- עדיף שלא תכיר כזאת מפלצת.. שתתרכז באנשים שכן אוהבים אותה ורוצים את קרבתה..
    שולחת לכם הרבה

• כן יכול להיות. הכל יכול להיות.
    לצערנו הכל יכול להיות.
    [

• מסכימה עם מיטלי.
    בעלך נשמע כאדם טוב לב שבמסרב לקבל את רוע הגזירה שיש לו מא שכזו.
    מזל שיש לו את התא המשפחתי שלו. תחזקו אותו ותמשיכו לאהוב אותו.
    אין לי מה להוסיף-סיפור קורע לב

• לא סתם אומרים שרוסים אנשים קרים

• שירה-הכללה לא יפה בכלל.
    אני מכירה כמה סיפורים על אמא מרוקאית כזאת ואמהות אמריקאיות..ויש גם צרפתיות שהורגות ילדים שלהם...אז למה ככה?
    מה שעבר עליו בכלל לא קל..
    אני הייתי מתנתקת לגמרי..
    יש לי חברה שיש לה אמא כזאת... היא ואחותה התאומה כל כך שונות..אחותה התאומה גרה עם אמא שלה והן כל הזמן רבות, היא אפילו מרביצה לאמא שלה.
    לעומת זאת חברה שלי ממש עושה הכל כדי שאמא שלה תאהב אותה והיא קוראת לה שד ומרביצה לה בהיותה בהריון...
    ואחותה שגרה עם האמא..והמרביצה לאמא- אבסור להגיד לה ועליה כלום.
    אני הייתי שם וראיתי את זה...אז לא רק שמועות...וגם שמעתי איך היא מדברת על אמא שלה...
    ואני בשוק...שהיא ממשיכה להיות איתה בקשר.
    אבל זה נכון...בכל גיל ילד צריך אהבה של אמא...לא משנה מה עוד יש לו בחיים.

דברו איתי בפייסבוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה