היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחרי יותר מחודש אזרתי אומץ וארזתי את כל הבגדים החדשים שקניתי לארבל בשקית ואקום והעליתי לארון למעלה....
עכשיו הם מחכים לבעלים הבאים שלהם....
לקח לי זמן והיה באמת קשה אבל אין הרבה ברירות... צריך להתקדם.
סתם רציתי לשתף... אוהבת
30 תגובות
עמוד 1
בהחלט מעשה אמיץ! גאה בך, זה בטח היה קשה
כל הכבוד!!!
[
האמת, כשארזתי הכל נזכרתי כמה הבגדים שקניתי מהממים... אבל ממש! נראה לי שאני אתחיל לעבוד... בא לי להלביש אותם כבר... חחח....
אני רק בעד!!!! סמיילי את חייבת מיני U. אין דברים כמוך שמרית - כמה אור יוצא ממך (ולא זה לא הפנס שבלעת [
בהחלט דרוש לכך אומץ רב... גאה בך ומאחלת לכם בעלים חדשים לבגדים...
אני מאמינה בפוסטולייט (חשיבה-עתידית,מעין דימיון-מודרך), למה שאני מכוונת בחשיבה,כך מתממש במציאות! ואני חושבת רק מחשבות-ורודות
כפרה עלייך טוב שעשית את זה!!!! לאט לאט שלב שלב ולכל שלב אנחנו פה לתמיכה!! אוהבות אותך ומזכירות לך כמה שאת מקסימה ומדהימה!!!! חוצמזה מתה כבר לראות אותך שוב חייב לעשות מפגש נוסף מהר!!!! ואם את מוצאת את עצמך בצפון.. רק תגידי יש ליסינג ללא הגבלה של דלק וקילומטרג' ואפשר ליפול על ליבי חחחחחח סתם.... אבל אם את במקרה כאן תגידי נעשה משהו.. ויש איפה לישון אם בא לך ככה להתפנק...
ממי אני ממש ממש ממש גאה בך והאמת כשם המשתמש כן את - חייכנית מלאה באור מדהימה שכמותך
ומה את עושה פה? יאללה לכי לעבוד
כל הכבוד מאמי גאה בך
בובה יפה, כל הכבוד לך! אני בטוחה שנדרשו הרבה כוחות נפשיים לעשות את הצעד הזה. אני בטוחה שיהיה לבגדים המקסימים האלה שימוש בקרוב!
ואת פשוט מקסימה ברמות!!!!!
תודה בנות... היה קשה אבל נתגבר...
תודה על הברכות
את חזקה.. כל הכבוד לך ראיתי תמונות שלך מחויכת במפגש אני בטוחה שמלאך למעלה מחכה להפוך להיות בייבי שלך, ורק מחכה שתתחילי לעבוד עליו. אז מאחלת לך הריון ארוך יפה ותקין. עם ידיים מלאות באהבה וחדודים לביסבוסים.
לא יצא לי להגיב על הברכה שכתבת לי לרגל הלידה אז תסלחי לי אבל אני אגיב כאן ברשותך.
זה לא היה ולא יהיה סוד שגם אני התחברתי ישר לכל תגובה שכתבת ועיצה שנתת כי אני חושבת באותו הכיוון בדיוק.
אני מעריצה אותך על החוזק ועל באומץ ועל כל דבר שאת מייצגת. אני חושבת שזו זכות וברכה להימצא במחיצתך ובחברתך ומי שזוכה לזה מקבל אין ספור אור, חוכמה ואהבה.
אני מאחלת לך מכל הלב שהבגדים האלה לא ישכבו בבוידעם להרבה זמן, אלא תוכלי להשתמש בהם אוטוטו
ב"ה בקרוב אחותייי
ג'ני, אני מתה עלייך... ריגשת אותי מאד
אירה, קבלו בחזרה המון
תודה ויקי ואלה
מאמי כל הכבוד! באמת מעשה אמיץ.. אני יודעת ומאמינה בכל ליבי שבקרוב מאוד יהיה לבגדים שימוש חדש
שמרית, אני מורידה בפנייך את הכובע - את אישה כ"כ חזקה, הלוואי והייתי כמוך! מאחלת לך שבקרוב מאוד יהיה שימוש לכל הבגדים המהממים!
מאמי כל הכבוד! עשית מעשה אמיץ
[/center] ]
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אל תדאגי נסיכה, אוטוטו יהיה להם שימוש בע"ה
מאמי את בחורה מדהימה ממש אישה מקסמיה וירבו כמוך אמן , אמן והשנה תבשרי על הריון קל תקין ארוך ומשעמם
נסיכה שלי
בע"זה תורידי אותם עוד 9 חודשים בבריאות אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
את אישה חזקה ו אמיצה!!! כל הכבוד!!! מאחלת שהבגדים האלו ישארו ממש קצט זמן למעלה בארון
את יודעת, עוד משהו יש לי להגיש לך, אני פעילה מזדמנת כאן, פעם נכנסת פעם לא. לא יודעת אם אהיה פה הרבה זמן. אבל, אני מבטיחה לעצמי שאני אעקוב אחרייך (בתקווה שאת תמשיכי לעדכן כאן) ולא אעזוב כאן עד שלא אראה שאת כובתב "סיפור הלידה שלי - היה ממש כיף וקל ואנחנו כבר בבית"....אמן אמן אמן