קצת לחוצה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום . אני נמצאת בשבוע 40 יום חמישי הרגשתי צירים והיתה הפרשה דמית שהייתה כבר גם לפני שבועיים הגעתי למיןן ונאמר שיש פתיחה של חצי סמ וצוואר פחות מסנטימטר אושפזתי עקב המוניטור שאמרו שאין קפיצות בדופק כאילו עובר רדום.. וגם טענו שמכיוון שאני אחרי קיסרי ויש לי צירים . שאלתי- כרגע נרגעו הצירים והם לא סדירים הבעיה שגם אי אפשר לתת לי זרוז בגלל שעברתי קיסרי . האם יש מצב במצבי לדעתך ללדת רגיל ועם פתיחה כזאת כמה זמן זה יכול לקחת ואיך זה יכול להיןת שפתאום נרגעו הצירים? מאוד לחוצה לעבור שוב ניתוח
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בשלבים הלטנטיים של הלידה, יכולים להיות צירים לא סדירים שיבואו ויילכו.
    אי אפשר לדעת ואין שום דרך לנבא או לנחש מתי תתחיל ותתרחש הלידה
    אפשר לתת לך זרוז אם כי אכן עדיף להמנע מזה, משום שזה מעלה את שיעור הסיבוכים.

אחד הדברים החשובים הוא שהמוניטור יהיה תקין, ואת ציינת שלא היות האצות בדופק.
    אני מניח שאם שחררו אותך אז המוניטור חזר להיות תקין

לפי כל מה שאת מתארת, אינני רואה מניעה מלידה רגילה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה