בקשה קצת מוזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עכשיו זה ייצא קצת מוזר כאילו אני מתלהבת או משהו כזה
    אבל ממש ממש לא!

מחר יש לי יום הולדת

11 תגובות
עמוד 1
  • מאמי מבינה אותך לחלוטין זה כמו שאני לא מוכנה לפרסם תמונות של תאירוש
    העיקר שיהיה המון מזל טוב אהובה שלי

• המון המוווון מזל טוב בובה
    עד 120 שנים טובות ומאושרות שתדעי תמיד רק אושר שמחה נחת

• בקשה לא מוזרה בכלל, מתוקה. זכותך המלאה
  • חחחחחחחחחחחחחח מיכל...את לא תאמיני...אתמול אמרתי אותו דבר לבעלי.
    יש לי יום הולדת בוד 3 חודשים.. ואמרתי לו שאני לא רוצה מתנות...רק שיתן לי לישון יום ולילה שלם...זה הכל :)

דברו איתי בפייסבוק

• ווואיייייי
    סיקרנת אותי עכשיו למה לא לרשום.........

אבל מה שאת אומרת קדוש
    מכובד!!!

והיה לי כיף לראות אותך יפיפייה אחת!!!

• אז כדי שלא נכתוב לך על הוול, נשחרר פה את הקיטור:

אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס אמא של הדס

פוווווווווווווווווו... זהו שחררתי
  • נטלי- זה לא איזה סוד גדול
    מאותה סיבה שאני לא שמה תמונות שלי ושל הדס גם פה בפורום

בעלי מורה למחשבים (שונא פייסבוק ) יודע על הסכנות הרבות של האינטרנט
    לא רוצה שהתמונות של ביתנו יגיעו לכל מיני מקומות שלא צריכים להגיע...

לי יש סיבה אחרת- אני בכלל פוחדת מעין רעה.... (בקשר לפייסבוק, אני לא כזאת פנטית, הייתי מפורסמת למשל בלינק עם סיסמא או משהו כזה אבל אני מכבדת את בקשתו של בעלי)

• כמה קונטורול V היה פה חחחחחחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה