בדיקת קריוטיפ ועוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    כפי שהמלצת לי וגם הרופאה שלי העלתה את הנושא, היא הפנתה אותי ליועץ גנטי עם המלצה לביצוע בדיקת קריוטיפ.

הרופאה אמרה שהבדיקה עצמה לוקחת כמה חודשים- בגלל שצריך לגדל את התאים או משהו כזה...
    1. אפשר לזרז את הבדיקה ולקצר את הזמן?
    אני ובעלי נמצאים בקופות חולים שונות- מאוחדת ומכבי,
    2. האם זה יכול לגרום לבעיות בקבלת אישור לבדיקה?
    3. האם הוא צריך גם לבקש בקשה מיוחדת או אישור מיוחד והפנייה ליועץ גנטי מהקופה שלו או מספיק רק מהקופה שלי (מאוחדת)?
    4. באופן כללי אתה ממליץ ששני בני הזוג יהיו באותה קופה? זה יכול להשפיע על הטיפולים בהמשך? (הבנתי שרוב הטיפולים במלא הולכים על הצד הנקבי, זה משנה?)

תודה רבה רבה, ושבוע טוב!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    1. הבדיקה עצמה לוקחת כ 3 שבועות ממתן דגימת הדם. הזמן מתארך לכ 3 חודשים בגלל העומס על המעבדות
    2. כל אחד מכם צריך לפנות בנפרד, לרופא שלו, עם ההמלצה של היועץ הגנטי ולקבל אישור מהקופה שלו
    4. הטיפול משולם בד"כ ע"י הקופה אליה משתייכת האישה.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה