שאלה של מתחילות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב בנות, צריכה את עזרתכן,
    אני מכינה לעומר ולידר מטרנה- 60 מ״ל כל שעתיים וחצי בערך, עד לפני יומיים היו אוכלים בערך 40-50 מ״ל, ביומיים האחרונים הם מסיימים את כל ה 60 ולא רגועים!! אני כבר מכינה להם כל שעתיים וגם זה בלחץ, כבר אחרי שעה וחצי הם רעבים! כואב לי להשאיר אותם רעבים אז אני נותנת ומצד שני מפחדת שזה יעשה להם רע ויקיאו. היום הזמן התקצר עוד וכבר אחרי שעה הם דורשים. מה אתן אומרות? להעלות ל 120 מ״ל ולתת להם לאכול 90? אין לי מושג מתי ואיך מעלים. הם בני 10 ימים.

5 תגובות
עמוד 1
  • אם הם לא רגועים את תתני להם עוד.
    הייתי עושה 180 בבקבוק אחד ואז מחלקת ל2 בקבוקים שיצא 90 לכל אחד..שלא יאכלו יותר מידי.
    הם כל הזמן יעלו את המנה שלהם..ככה שזה הגיוני.

דברו איתי בפייסבוק

• מאמוש תינוק שבע לא ממשיך לאכול
    אל תדאגי בקשר לפליטות - עדיף שיפלטו קצת מאשר שיהיו רעבים לא?
    תנסי להוסיף להם 20-30 על כל 60 שהם מסיימים (ודורשים עוד)
    אולי זאת קפיצת גדילה ...

כל כמה זמן צריך להעלות את הכמות

בהצלחה נסיכה
    כל מה שאת צריכה את יודעת שאני פה

• ברור שלעלות את הכמות ! , היתי מעלה קודם ל 90 ואצלך זה באמת פשוט כי הם 2 ואפשר לעשות 180 ולחלק וגם אם לא, תעשי בנפרד כפית וחצי לכל 90

• לעלות כמות

• קודם כל באמת יש לך אופציה לעשות 180 ולחלק ל2 שזה מגניב
    אבל לדעתי במשך יומיים תכיני 120 לכל אחד ותזרמי תראי כמה הם דורשים
    גם נועם בגיל הזה אכלה 100 ומאז תקועה על הכמות הזאת חחחחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה