היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שאני פשוט לא מפסיקה לבהות בתמונות מהמפגש!!! איזה תענוג היה....
[
12 תגובות
עמוד 1
את לא צחקת שאמרת שתשלפי ציצי ותניקי שם אה? בלי חיתול בלי כלום - הרגת אותי
מישהי צילמה את זה במקרה?
שלפה שלפההההההההההההה
אבל באמת היה ממש כיף~~ וליבייייייייייי- אמילי? להרביץ לה- למעוך אותהההההההההההה~~!! ראית את בדיקת החמסה שעשיתי לךך?
יאללה, צריך שידור חוזר בקרוב!
כזה ציצי חראם לא לשלוף. חחחחחח אם מישהי צילמה אני מבקשת לשים אבטחה לתמונה וכל אחד שצופה לגבות 5 דולר!! חחחחח נטלולי - אחחח על החמסה.... נראה לי צריך לצרף אותך ואת אמילי ביחד, אתן תהיו כוח הבלונד ותקרעו את העולם.... [
ליבי, גם אני!! עכשיו מישהו מהעבודה אמר לי - "את עבדת קשה בסופ"ש, כמה תמונות העלית".. חחחחחחח יש לי תג באיזה ארבעה אלבומים שונים.. ו... נראה לי שהבעלים של המצלמה הורודה הם: שיה של יהונתן
אלינורי נשיקה וחיבוק חונק בדרך לפוגרום הבלונדיני [
כמו שצריך כול הכבוד ליבי בילד הבא בעזרת ה' גם אני יעשה כך ממש בשליפה הראשונה אני מוציאה ולא אכפת לי משופ דבר כול הכבוד לך והאים מישהוא צילם את זה באמת אז ליבי תהיה עשירהההה אושר 04/02/2008 אמילי 11/06/2009 אביב 02/07/2010 http://s4.rimg.info/
תהיתם של מי המצלמה הורודה? חחחחחח
יששששששששששש אני עשירההההההההה ידעתי שמתישהו הפורום הזה יהפוך אותי לעשירה