רווווווחחחההה שלוםםם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

9 תגובות
עמוד 1
  • גם נטלי כשהיא מתעצבנת במיוחד שלא מתייחסים אליה כשהיא ערה היא צורחת ככה אהההההההההה.... פעם אחת בטון עולה ויורד לקראת הסוף, מתלוננת ככה, ואז כל העיניים מופנות אליה

• נכון גם לי זה קורה וכשמתייחסים פתאום היא מחייכת
    מפונקות הבנות האלה חחח כפרה עליהן

• נו, יש לנו בנות, למה ציפתן?
    רוצות תשומת לב...

גם הדס שלי- אם אני עושה משהו אחר כשאני מאכילה אותה, מדברת בטלפון או עם מישהו היא מתעצנבת עליי
    רוצה את כל היחס לעצמה!

• חחחחחחח........ לפעמים אני עסוקה ואז מסתכלת לכיוון שלה ותופסת אותה עם חיוך ענק על הפנים

• כפרות עליה חמסהההההההההההההה

• גם בנים מפונקיייייים!
    כשהוא משחק ונמאס לו, הוא מתחיל להתלונן, ליילל, ואז לצעוק, אני רק מתקרבת אליו והוא דופק את החיוך של החיים ומתחיל לזוז לצדדים כפרה אני עליו

• סיהרא- ממש שפוטים שלהם אנחנו והם יודעים את זה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה