שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. שמתי לב לכך שכשנטלי הולכת לישון בתשע בערב אחרי שהחלפתי לה ב-8:30 בערך ואז היא קמה ב-2-2.5 בערך לאכול שוב הטיטול שלה יבש בלי פיפי בכלל!!! אבל אח"כ כשהיא קמה ב-6-7 בבוקר היא עם טיטול מלא פיפי. כך גם במהלך היום - כל 3 שעות אני מחליפה טיטול מלא פיפי. האם נשמע לכן תקין?

2. מתי קיבלתן

8 תגובות
עמוד 1
  • 1. נראה לי הגיוני.. היא עסוקה בלישון!
    הגמילה תהיה איתה קלה..
  • 1. כל אחד והרגלי הפיפי שלו
  • לקטנה אני מחליפה רק בבוקר, החיתול מלא פיפי, במהלך היום מחליפה כל שעתיים וחצי - שלוש ומלא פיפי, ממש משתנה קטנה.

הנקתי מלא שלושה חודשים ואז הורדתי בהדרגה, אם אני זוכרת נכון אז הגיע המחזור 4 חודשים אחרי הלידה (הפסקתי לגמרי להניק פחות או יותר).

יש לי חברה שלא קיבלה מחזור 3 שנים כי הניקה עד שהילדה היתה בת 3
  • אבל אני לא מניקה.............

• שאת ישנה את עושה פיפי

• אני ברוך השם לא עושה תוך כדי שינה. נגמלתי בגיל 18 שנים

• נכון שיש , אבל הבנת את הכוונה שלי

• נו, ברור שהבנתי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה