בדיקת דופק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי יקירותיי,

ביום שישי הלכתי עם הבעלול לבדיקת דופק (הייתי שבוע 6 פלוס 5 ימים). איך שאני נכנסת, הטכנאית אולטראסאונד היתה כ"כ חמודה ומצחיקה, ישר אמרה לבעלי "איך אשתך הולכת להינות עכשיו" , ואני שוכבת שם חצי ערומה, היא עם המכשיר הוגינאלי+ קונדום + חומר סיכה (כדי שבאמת יהיה מעניין)... תוך כדי שהיא מכניסה את המכשיר בעלי התחיל לצחוק ואמר שאולי הוא גם ירצה אח"כ, נו, אתן יודעות וכבר בטח מכירות, את ההומור הדבילי שלנו...

שנייה וחצי אחרי שהיא מכניסה את הדבר הזה, היא אומרת לנו: "מזל טוב, נצפה שק היריון תקין ועובר עם דופק". ואני מייד נלחצתי, כי חשבתי שהיא רוצה לסיים, אמרתי לה שתמתין, שתסביר איך היא יודעת, שתיתן גם לנו לראות.

אז היא צחקה, אמרה שזה היה רק כדי להרגיע אותנו, ואז לקחה את הזמן, הזיזה את המכשיר מצד לצד, הראתה לנו את הנקודה המהבהבת על המסך (הלב של השומשום שלנו!) ואח"כ השמיעה לנו אותו פועם....

תקשיבו, לשמוע את הפעימות זה היה הדבר הכי מרגש בעולם... חשבנו שנשמע קול חלש, אבל זה היה במן מערכת סראונד מתקדמת, שמענו בקול רם כ"כ שהבעלול נבהל והחזיק לי את היד אפילו חזק יותר ממקודם... בקיצור, היה פשוט מדהים ואמן אמן שימשיך תקין, ושכולכן תוכלו בקרוב לחוות את החוויה הזו על בשרכן.

אהה, והיא גם הביאה לנו 2 סטים של תמונות של השומשום, כדי שלא נריב בינינו.
    אחרי דבר כזה, עברה עלינו שבת מדהימה ביותר.

נשיקות,
    יפעת.
13 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה הריון קל מהנה ומשעמם.
    בהצלחה

• איזה מרגש!! איזה חמודים אתם
    מזל טוב
  • תודה רבה, יפות שלי... בקרוב אצל כולכן...
  • חחחח יפעתי אני שמחה לשמוע
    אתם זוג קרועים חחחחח מצחקים שכאלה
  • איזה חמודים
    וכל כך כיף לשמוע דופק ושהכל בסדר, שימשיך תקין ומהנה לפחות כמו עד עכשיו

רעות
  • איזה כיייףףף לשמוע בשורות כאלה טובות שיהיה שבוע טוב ומלאאאאאאאא בשורות טובות לכולנו
    שיהיה בהצלחה מאמי!!!!!
  • איזה יופי אני כלכך שמחה לשמוע
    אני כבר מחכה ליום שני הבא גם לי יש אולטרסאנוד לשמיעת דופק אני הולכ עם בעלי
    אני כל כך מקוה שילך טוב אני קצת בלחץ
    אז אני יהיה בעזרת ה' בתחילת שבוע 8

קרן
  • תודה, מקסימות!
    קרן, בעזרת השם הכל יהיה בסדר... ממתינות לעדכון ממך ומחזיקות לך
  • תודה!!!!!!!!!!!

קרן
  • מזל טוב חמודה

• איזה אושר!!!
    שמחה ומתרגשת בשבילכם
  • איזה מרגש!!!!!!!!!!!
    אמאאאאא... אני קוראת את מה שכתבת ויש לי דמעות בעיניים!
    את לא מבינה איזה התרגשות עשית לי עכשיו... אני מדמיינת את הסיטואציה הזאת ואת הפנים שלכם שבטח יותר מוארות מהשמש וכולי צמרמורת... :)

אכן דבר מדהים
  • גם אני קוראת את זה רק עכשיו ומתרגשתתתתתת בטירוףףףףףףףףףףףףףף
    חמודה שלי איזה תענוג לשמוע דברים כאלה!!!
    שיהיה המשך קל ורק בשורות מדהימות כאלו...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה