היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לילי!!!!!! איזו מדהימה את!!!!!!!!!! תודה על ההודעה שלך... פשוט עשית לי את הבוקר.... אני לא אופטימית במיוחד אבל הלב מקוווה... עדיין לא קיבלתי מחזור, אז יש עוד סיכוי אבל אני כבר רוצה לדעת כדי שאוכל להתמודד עם כל תשובה שתגיע....
בשעה 14:00 התוצאות יתקבלו.... עוד שעה וחצי, אבל מי סופר....
תודה מדהימה שכמוך
בהצלחה קרן!!!! הלוואי ותופתעי לטובה! מחכות לשמוע ממך
בהצלחהההה
קרן היקרה!!!
הלוואי וזה הייתה טעות מעבדה או שעכשיו תקבלי את ההכפלה המיוחלת כל כך!!!
את ממשיכה תמיכה של קורינון??
עוד 45 דקות אבל מי סופר לך?!? קרןןןןןןן מה שצריך לקרות יקרה!!! הלוואי, אבלללללללללללללל אם לא אז הבטא תהיה מהממת בטיפול הבא!
קרן, אני טוחנת שוקולדים מהמתח... לא בא לי להשמין יותר מדי.
יאללה תשמחי אותנו
נווווו מה ניהיה חחח יאלה
אז ככה, הבטא הכפילה את עצמה והרופא שלי קצת לא הבין מה קורה. הוא התקשר אלי מבלי לדעת שעשיתי בדיקה ביום חמישי כי לא עשיתי אותה במחלקה עצמה ואמר לי שאין הריון והתוצאה שלילית... כשאמרתי לו שהיתה הכפלה הוא הופתע! כי עדיין מדובר בבטא מאוד מאוד נמוכה שהוכפלה!! בקיצור, אני צריכה להמתין עוד יומיים ולעשות בדיקה נוספת ביום שלישי. תחזיקו איתי אצבעות רק עוד קצת... תודדדדדדה!
ואוווווו אני לא מאמינה!!!! איזה יופי!! יש לי הרגשה טובה מותקקקקק אני מחזיקה אצבעות עד שיהיה לי נמק!
עוד יומיים לחכות, איזה מתח!!!! אבל תכלס ככה זה כל ההריון, מבדיקה לבדיקה, אז זה סוג של הכנה.. הלוואי הלוואי והלוואי.. מחזיקה לך חזק חזק.. זה שהמכשפולה לא הגיע זה גם טוב.. בקיצור יש מספיק סיבות לשמור על אופטימיות..
עוד מוקדם מידי לשמוח.... להזכירכן, הרופא התקשר אליי אתמול לבשר לי שזה שלילי.... מקווה מאוד שמחר תהיה הכפלה הרבה יותר משמעותית....
בנתיים חזר לי האי נוחות בשתי השחלות... לא מבינה למה.... מישהי חוותה משהו כזה?
יאוווווווווווווווווווווו הלואייייייייייייי רגע...עם מ6 זה הכפיל את עצמווווווווו אז זה ימשיךךך הלואיייי יאוו
הי קרן, מה שלומך? עשית היום את הבדיקה, אנא גאלי את אצבעותי שמוחזקות כבר שבוע...
יאללה קרן מאמי אנחנו במתח
האצבעות כבר איבדו תחושה :)
מחכות לבשורות טובות
הלוואייייייייייייייייייייייייייייייייי בהצלחה קרן
הלוואיייייייייייייייייייייייייייייייייייי בהצלחה קרן
תודה בנות מקסימות.... אפשר לשחרר אצבעות....
אוי מותק... קיוויתי כבר שתפתיעי אותנו..
יקרה שלי
לטענתו זו היתה טעות מעבדה... אבל 3 פעמים?????
קדימה, חודש חדש, בשורות חדשות...
קרן, מבאס לשמוע אבל אל יאש!! הדרך שלנו להריון רצופה בקשיים אבל אני מאמינה באמונה שלמה שההריון יגיע. ככל שאני נמצאת פה בפורום הזה כך אני מבינה שכולן (כל מי שפה לפחות) עוברות את אותו חרא (סליחה על המילה) אבל אנחנו זוכות לראות איך לאט לאט עוד מישהי עוזבת ועוד מישהי.. גם תורך יגיע ואל תשכחי את זה! ויאלה מתחיל עוד חודש ואולי ואמן והפעם זה יהיה זה שולחת לך מלא
קרן מאמי הכל לטובה ויאללה לטיפול המנצח!!! אין ספק שזה שאת אוטוטו מתחילה טיפול זה מאוד מעודד. אני התחרפנתי בהפסקה אני פותחת שירשור חדש ואולי יהיו שם מסקנות שיעזרו לך..
אויי קרן ממש הצטערתי לשמועעעע בקרוב זה יגיעעעע!! יש לך בעל מדהים!!!!!! יאלה חודש חדשששש!